Setari Cookie-uri

10 semne ca e IUBIRE ADEVARATA

Cum iti dai seama ca el e sufletul tau pereche?

Toata lumea stie legenda sufletelor pereche. Se spune ca inainte de zorii omenirii asa cum o cunoastem acum, pamantul era populat de fiinte perfecte, androgine, cu doua capete, patru brate si patru picioare dar cu o singura inima. Astfel, nimeni nu era singur niciodata si toata lumea era fericita. Trufasii zei au devenit gelosi pe fericirea oamenilor si considerau ca nu o merita.

Tocmai de aceea, din inaltul cerului, ei au trimis fulgere care au separat in doua fiintele fericite, barbati pe de-o parte si femei pe alta parte. Le-au luat mintile si i-au facut sa nu se mai recunoasca unul pe celalalt apoi i-au harazit sa se caute toata viata unul pe celalalt. Desi povestea e o simpla legenda de cand lumea, adevarul este ca oamenii simt acut nevoia de iubire iar cei multi dintre noi nu isi pierd speranta in dragoste, chiar daca pe drum vor avea parte de dezamagiri.

Citește și:

Uneori, pare ca iubirea adevarata e chiar in fata noastra, alteori ne ia prin surprindere. Iata care sunt cele cateva semne care arata ca dragostea dintre voi este profunda, adevarata si va rezista pana la sfarsitul zilelor.

suflete pereche

Vizionare placuta


Kudika
26 Iunie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.