Setari Cookie-uri

Ghid pentru o iubita perfecta. 5 idei de cadouri pentru iubitul tau

O zi de nastere sau un eveniment important in viata iubitului tau poate fi cel mai potrivit prilej pentru a-i arata cat de mult il iubesti si pentru a-ti pune in valoare creativitatea.

Alegerea cadoului potrivit poate fi considerata o adevarata arta, deoarece nu exista o reteta clara dupa care sa ne ghidam pasii si care sa ne conduca la o „victorie” rasunatoare. Pentru a fi sigura ca nu dai gres, mai ales atunci cand decizi sa cumperi un cadou simbolic, trebuie sa-l cunosti foarte bine pe iubitul tau, ce ii place sa faca, ce locuri prefera sa viziteze sau care este mancarea sa preferata (atentie la alergii!).

Exista, insa, cateva retete de succes in alegerea cadoului potrivit, care nu pot da gres.

Daca este pasionat de gadgeturi

In general, pasionatii de gadgeturi sunt persoane practice, pentru care un cadou util este intotdeauna mai de apreciat decat unul simbolic. Spre exemplu, daca isi petrece ore intregi in fata monitorului, jucand jocuri complicate, cu o grafica exceptionala, ai putea sa-i imbunatatesti sistemul. „Gamer”-ii prefera intotdeauna un sistem de tip desktop, in detrimentul unui laptop, deoarece o unitate centrala clasica este mult mai performanta decat un laptop la acelasi pret. Ai putea sa-i in cumperi, astfel, o noua tastatura, un mouse pentru jocuri sau o placuta de 4GB de memorie RAM. Pentru ultima varianta trebuie, insa, sa-l „tragi de limba”, deoarece trebuie sa stii ce timp de placa de baza are (pentru a fi compatibila cu memoria RAM), ce tip de RAM are, deja, instalat in sistem si ce tip de garantie are (pe sistem sau pe componente). Daca garantia este pe intregul sistem, va fi nevoit sa mearga personal la magazinul de la care a cumparat PC-ul, pentru a-i monta memoria RAM.

Citește și:

gadget

Daca ii place stilul business

Daca iubitul tau tocmai si-a schimbat locul de munca sau este foarte pasionat de tot ceea ce tine de jobul sau, ai la dispozitie o intreaga paleta de optiuni pentru cadoul perfect. Evita riscurile si priveste la biroul lui. Are iPad? Atunci i-ai putea cumpara o carcasa pentru iPad cu tastatura. Daca ii place sa scrie de mana, i-ai putea oferi un pix sau un stilou personalizat. Nici un suport pentru cartile sale de vizita nu ar fi o alegere nepotrivita, iar o agenda noua, cu tot cu un pix sau un stilou, ar putea fi cadoul perfect. In plus, un prezentator cu laser personalizat te-ar putea transforma instantaneu in iubita perfecta, iar el se va lauda tuturor prietenilor sai cu modul in care „il intelegi”.

gadget

Husa Piele Samsung Galaxy Note, de pe GSMNET

Daca este sportiv...

...sau daca este fanul unui anumit sport, ii poti cumpara un bilet la meciul echipei preferate. Uita de peluza si alege un loc de categoria I, care sa-i permita sa se bucure in voie de meciul la care viseaza sa ajunga. Daca practica un sport cu regularitate, ai putea sa-i cumper o piesa din echipamentul de care are nevoie. Spre exemplu, daca practica judo si are, deja, un kimono alb, ii poti cumpara unul albastru. Daca este pasionat de ciclism, ii poti cumpara un nou ciclocomputer, un mic rucsac prevazut cu rezervor de apa sau o percehe de pantaloni lungi, cu intaritura, mai ales ca toamna s-a instalat in drepturi, iar temperaturile sunt departe de cele din timpul verii.

Citește și:

Daca ii place sa citeasca

Un cititor inteligent stie, intotdeauna, ce-si doreste sa citeasca si are, deja, o lista cu prioritati. Insa, daca stii ca isi doreste o anumita colectie de carti sau se afla in cautarea unui anumit volum, ai putea sa-i usurezi munca si sa-l cumperi tu pentru el. Atentie! Nu ii oferi o carte care ti-a placut tie, ci una care ar putea sa-i placa lui, deoarece gusturile literare nu se discuta si sunt printre cele mai capricioase din cate pot exista. Daca nu stii, cu certitudine, ce a citit si ce nu a citit sau ce ar prefera sa primeasca, poti sa rasufli usurata si sa-i oferi un voucher la una dintre librariile din oras. Multe dintre ele ofera vouchere de tip cadou, iar tu nu mai ai altceva de facut decat sa scrii suma potrivita bugetului tau. Un astfel de voucher va fi intotdeauna primit cu bucurie, iar iubitul tau va intra in librarie cu placerea celui care stie ca va cumpara cartile pe care si le doreste.

Citește și:

Daca ii place muzica

Femeile par sa se priceapa mai bine decat barbatii la alegerea unui cadou potrivit, iar acest lucru a demonstrat si in cadrul unui studiu publicat pe site-ul dedicat cercetarii journals.plos.org. Daca iubitul tau este meloman, ai putea sa-i cumperi bilete la concertul trupei pe care o adora. Daca formatia sa preferata nu concerteaza in Romania sau costul biletului depaseste cu mult bugetul pe care il ai la dispozitie, nu te impacienta! Spre exemplu, daca ii place sa cante la chitara, i-ai putea cumpara un set de corzi, un set de pene sau o husa noua. Mai mult decat atat, un album cu muzica clasica sau cel mai nou album al formatiei sale preferate ar putea fi, de asemenea, o alegere potrivita.

Vizionare placuta


Kudika
23 Septembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.