Setari Cookie-uri

Incinge toamna si relatia de cuplu cu aceste miscari sexy!

Toamna se numara orgasmele!

Cei mai multi dintre oameni asociaza toamna cu depresia si melancolia, altii poate cu romantismul sau, cei mai artistici dintre noi, cu poeziile lui Bacovia. Putini sunt aceia care asociaza acest anotimp cu dupa amieze lenese si ploioase petrecute in pat alaturi de persoana iubita (sau cel putin dorita), cu canile fierbinti de ceai baute cu pielea calda lipita de piele calda sau cu talpile reci lipite de picioarele fierbinti de sub patura. Toamna nu trebuie sa fie (neaparat) anotimpul melancoliei, ci poate fi cel mai exploziv sezon al povestii tale de dragoste. Prin urmare, iata cateva mici gesturi senzuale care vor transforma anotimpul ploios intr-un sezom mai fierbinte decat cea mai torida vara.

1. Toamna este momentul in care incepem sa inlocuim esarfele fluide de matase cu cele mai trainice care au nu doar functie estetica, ci ne apara si de temperaturile din ce in ce mai scazute. Un alt lucru pe care il poti face cu un astfel de accesoriu, si care iti va surprinde placut partenerul, este sa il legi pe acesta la ochi, sau poate de maini, daca sunteti amandoi de acord cu acest lucru, in timpul actului sexual.

Citește și:

2. Aproape toate aleile din parcuri sunt pline acum de frunzele cazute ale copacilor. O raita nevinovata prin frunzele fosnaitoare se poate transforma repede intr-un preludiu de zile mari daca incingeti o bataie in mormanele de toamna.

Vizionare placuta


Kudika
2 Octombrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.