Setari Cookie-uri

5 lectii despre relatii pe care trebuie sa le inveti devreme!

Sfaturi esentiale pentru o poveste de dragoste fara esec.

Daca am putea da timpul inapoi, cu siguranta fiecare dintre noi ar schimba cate ceva cu privire la relatiile din trecut si, in general, viata amoroasa. Din pacate, nu putem face (inca) acest lucru insa cu siguranta putem invata din fiecare relatie care se termina intr-o maniera sau alta.

Uneori, toate sfaturile despre cum sa scapi de rutina din relatii, cum sa iti dai seama daca te-a inselat sau daca e barbatul potrivit pentru tine pot esua iar povestea de dragoste nu mai poate fi inviata nici cu defibrilatorul. Din toate aceste relatii ajunse la final, poti invata cate o lectie pretioasa si ar fi bine sa le inveti din timp, ca sa te scutesti de (o mai mare) suferinta.

1. Intotdeauna va exista acel barbat cu care nu a fost sa fie

Prietenii il iubesc, tata il place, pisica ii toarce in poala si pare ca lucrurile sunt deja aranjate de la sine. Cu toate acestea, relatia cu barbatul in aparenta perfect se duce pe rapa si nimic nu il mai poate aduce inapoi. Cele mai multe dintre femei au cel putin o poveste cu un barbat care parea menit lor si totusi, nu a fost sa fie. In ciuda tuturor calitatilor acestui partener, el se distanteaza din ce in ce mai mult pana cand relatia se rupe de tot.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Octombrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.