Setari Cookie-uri

Cele 10 porunci ale sexului tantric

Afla cum iti poti duce viata sexuala la un nivel spiritual

Desi la prima vedere, sexul si spiritul nu au nimic in comun, adevarul este exact opusul afirmatiei. Sexul este o experienta intima in urma careia, fie si doar temporar, se produce o conexiune unica. Sexul tantric poate fi privit din aceasta perspectiva, respectiv o legatura profunda la nivel spiritual prin care doi parteneri pot obtine placere sexuala. In mod traditional, sexul tantric nu presupune penetrare, insa acest lucru nu trebuie sa ii opreasca pe cei doi parteneri. Senzualitatea, pasiunea si dorintele sunt unice, dinamica dintr-un anumit cuplu este unica, motiv pentru care si perspectivele asupra sexului sunt adaptate in functie de personalitatile partenerilor. Prin urmare, expresia de sex tantric poate fi inlocuita, de exemplu, cu sexualitate spirituala. Aceasta presupune mai mult decat contactul sexual obisnuit si este mai degraba o multitudine de factori, denumite de noi cele 10 porunci ale sexului.

Citește și:

1. Primul pas catre o conexiune profunda este renuntarea la egoism.

Desigur, o regula de acest gen se poate aplica in toate aspectele vietii insa este la fel de importanta si in ceea ce priveste calitatea actului sexual. Atunci cand in acesta sunt implicati doi parteneri, nevoile fiecaruia dintre ei sunt importante si niciunul dintre acestia nu are prioritate in fata celuilalt.

2. Sexul presupune uniunea a doua personalitati, nu doar cea trupeasca.

Pasiunile, placerile si chiar obiceiurile fiecaruia dintre noi fac parte din personalitatea fiecarui iar aceasta va fi reflectata in comportamentul sexual. Prin urmare, este important sa constientizam ca in timpul actului sexual, uniunea nu are loc doar la nivel anatomic, ci si psihic. Ideile, talentele si cultura din care provin cei doi parteneri trebuie luate in calcul si respectate pentru a obtine un nivel profund de intimitate.

Citește și:


Vizionare placuta


Kudika
12 Februarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.