Setari Cookie-uri

Tot ce-ti trebuie pentru o cina romantica

Suntem sigure ca atunci cand vine vorba de romantism si de placerea partenerului stii exact ce ai de facut, insa noi venim in ajutorul tau cu o lista a obiectelor, decoratiunilor si articolelor vestimentare de lipsa carora e posibil sa iti aduci aminte cand o sa fie deja prea tarziu.

Invita-ti iubitul la o cina romantica, un Netflix si chill si fa din acea noapte cea mai incitanta din cate a trait pana acum! Pentru un astfel de moment ai de urmat cativa pasi importanti: pregatirea meniului, alegerea tinutei vestimentare, incalzirea atmosferei (lumina, muzica) si pregatirea fizica si spirituala pentru momentul culminant.

Atmosfera intima

Incepem cu atmosfera intima, pentru ca ea este, sau cel putin pare, cel mai usor de realizat. La o cina romantica, un rol extrem de important il joaca lumina si muzica de pe fundal. Lumanarile nu au cum sa lipseasca de pe masa la care stau asezate doua persoane indragostite, iar povestile si zambetele lor se aud cel mai bine atunci cand pe fundal rasuna in soapta muzica de calitate.

Povesti de dragoste la o cina romantica

  1. Cutie cu doua lumanari lotus verde: 29.90 lei
  2. Lumanari din ceara cu led: 95.00 lei
  3. Album "Anti - Deluxe" Rihanna: 79.80 lei
  4. Compilatie Jazz Music: 66.49 lei

Delicii irezistibile

Meniul cinei tale romantice nu trebuie sa fie nici prea sofisticat, nici prea bogat. Nu ai vrea sa ii ingreunezi situatia partenerului, dar nici ca rochia ta sa capete forme de la burtica ta umflata de la prea multa mancare. Deschide seara cu un pahar de vin alb, care merge perfect cu fructele de mare pe care le-ai pregatit cu entuziasm si dragoste. La ce te rugam sa ai mare atentie este un banal tirbuson! Scena in care un cuplu nu are cu ce sa deschida o sticla de vin este tot mai des intalnita, asa ca ai grija sa nu va numarati printre acestia.

Citește și:

Acum ca ati terminat de cinat si va pregatiti sa va mutati pe canapea, lasa sticla de vin alb deoparte, o poti folosi si ziua urmatoare, si rasfata-i simtul gustativ cu o sticla de vin rosu Closerie de Vaudieu. Stim ca el este un domn atent si o sa aduca vinul si florile, dar nu strica sa investesti si tu intr-o sticla de calitate, pentru orice ocazie.

Punctul culminant

Statul pe canapea devine de cele mai multe ori inconfortabil, iar doi indragostiti nu vor sa isi piarda seara pe o canapea, vizionand un film. Deci ce inseamna ca urmeaza?

Odata ajunsi in dormitor, este timpul sa deveniti scenaristii si regizorii propriului film erotic. Da frau liber imaginatiei si uita de femeia stresata si muncitoare de la birou. Cu ce te mai putem ajuta noi aici este sa iti reamintim ca ai nevoie de un ulei de masaj (asa incep toate jocurile de adulti) si un difuzor pentru parfum ca sa adormiti si mai fericiti decat ati fi facut-o.

Citește și:

Chiar daca in dormitor doar parfumurile voastre conteaza: parfumul lui de barbat puternic si parfumul ametitor al trupului tau, iti sugeram sa te hidratezi cu un ulei care ofera delicatete pielii tale.

Chiar daca am pastrat-o pentru la final, tinuta vestimentara este, probabil, mai importanta si decat cina in sine. Iti doresti sa se indragostesca de tine iremediabil si vei reusi, insa nu ii arata ca ai stat trei ore sa alegi acea rochie rosie in care arati impecabil. Cand scapi de ea si primul episod se incheie, fii sigura ca o sa adormi in bratele lui tot imbracata ca o diva!

Cina romantica

  1. Rochie rosie disponibila pe asos.com: 25.35 USD
  2. Ulei de masaj cu lavanda: 19.50 lei
  3. Lenjerie sexy disponibila pe asos.com: 35.21 USD
  4. Difuzor parfum pentru camera: 35 lei
  5. Ulei de corp hidratant: 14.99 lei

Tu de cate ori i-ai pregatit iubitului sau sotului cina romantica?

Citește și:

Sursa Foto Front Page: pixabay.com

Vizionare placuta


Kudika
30 Martie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.