Setari Cookie-uri

Dupa ce m-a cerut de sotie, a aflat ca este pe moarte

Daca mi-ar fi spus cineva in urma cu un an ca iubitul meu, pentru care as fi capabila sa imi dau si viata, nu va ajunge cu mine la altar, as fi fost in stare sa il strang de gat. Dar viata este plina de neprevazut si asta am aflat pe pielea mea, in cel mai crud mod posibil.

Daca mi-ar fi spus cineva in urma cu un an ca iubitul meu, pentru care as fi capabila sa imi dau si viata, nu va ajunge cu mine la altar, as fi fost in stare sa il strang de gat. Dar viata este plina de neprevazut si asta am aflat pe pielea mea, in cel mai crud mod posibil.

Acum, cand ma uit in urma, ma gandesc ca, desi stiu ca nu vom fi impreuna toata viata, ii sunt recunoscatoare pentru ca a intrat in viata mea si m-a invatat ce este iubirea, dragostea adevarata, fara invidie si gelozii absurde. In el am gasit tot ce poate avea mai bun un barbat: iubit, amant, partner de viata, frate si tata, toate in acelasi timp. Cum sa imi imaginez viata fara el? Nu vreau si nu pot sa ma gandesc ca intr-o zi va pleca si ma va lasa singura, flamanda dupa atingerea si iubirea sa neconditionata.

disco Ne-am cunoscut intamplator, intr-un bar. Eu eram cu prietenele, iar el era cu 2 fete. L-am observant imediat deoarece era cel mai aratos barbat din tot localul, dar nu am insistat cu privirea deoarece era insotit. Simteam ca el ma fixeaza cu privirea, incercand parca sa ma faca sa il observ. Deja devenise deranjant felul sau de a se hoba la mine, asa ca am cerut nota si am plecat.
Urmatoarea locatie dupa bar a fost un club, unde urma sa ne intalnim cu niste prieteni. Eram nerabdatoare sa ajung, dar m-am oprit pe acasa sa ma schimb. Nu mica mi-a fost mirarea s ail intalnesc la masa prietenilor mei pe tipul care se holbase la mine mia devreme. M-am uitat in jur dupa fetele care il insotisera mai devreme, dar nu erau in peisaj. In sinea mea, m-am bucurat, dar am asteptat sa faca el primul pas. Nu a durat mult si a venit sa ma salute. Mi-a zis sec ”Buna, ma numesc Andrei, viitorul tau sot!” M-a bunfnit rasul, dar am observant ca el nu radea, ci era foarte serios, amintindu-mi de un ofiter de armata rus. Mi-a pierit tot cheful sa rad si am dat sa plec. Insa el, decis sa nu ma lase sa fac cum vreau eu, m-a tras de mana si m-a luat la dans.

Stiam ca nu are rost sa ma zbat pentru ca nu voi avea sanse sa scap din stransoarea lui si, sincera sa fiu, arata atat de bine incat imi doream sa nu imi mai dea drumul niciodata. El incepusesa se holbeze iar la mine, facandu-ma sa ma simt rusinata. Imi amintesc si acum cum ma fixa cu ochii lui negri si cum isi plimba privirea lenes peste corpul meu. Simteam ca ma pierd, ca nu mai am aer si nu stiam ce se intampla, ce are el atat de special de poate cuceri o femeie printr-o simpla privire. Inutil sa mai spun ca nu am mai zabovit mult in club si am plecat impreuna acasa la el. Stiti cum sunt scenele de sex din filme in care hainele zboara si orgasmul vine garantat? As fi putut sa jur ca sunt clisee, daca nu mi s-ar fi intamplat chiar mie, cea ma sceptica persoana din lume, care intoarce o situatie pe toate partile inainte de a lua o decizie.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Iulie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.