Setari Cookie-uri

6 tehnici de masturbare: tu cum o faci?

Tehnicile de masturbare au fost dintotdeauna un subiect tabu. Un tabu pe care noi vom incerca sa il spargem.

Tipul VI – La inaintare cu lumanarea

Toate stim ca orgasmul vaginal este o specie rara. Asa se explica de ce numai 1.5 % dintre femei aleg dintre toate tehnicile de masturbare, sa se masturbeze prin penetrare vaginala. La capitolul “ce se introduce in vagin” am ras cu lacrimi: pe locul I se afla (evident ceea ce este mai la indemana) degetele – mai multe adica – fiindca cele care se multumesc cu unul singur se gasesc abia pe treapta a treia a podiumului. Pe locul doi in schimb, cu aplauze si coronita (de la mine, pentru ingeniozitate) se gaseste nimeni alta decat… lumanarea!

Tehnici de masturbare Feel sexy!

“Adesea ma masturbez cu degetul si-mi ating sanii cu cealalta mana, dar nu e o regula. Cateodata, cand stau la soare, in costum de baie si incep sa ma simt sexy, sfarsesc prin a intra in casa pentru a ma masturba (daca sunt singura acasa). Obisnuiesc sa folosesc o miscare du-te-vino in vagin sau doar sa imi tin degetele acolo, pentru o vreme. Picioarele imi sunt desfacute, cu genunchii in sus, aproape de mine. Adesea ma misc mult, in functie de ceea ce simt in acel moment.”
Intrucat stiu ca veti comenta din cauza ca procentele insumate dau cu virgula, tin sa mentionez ca exista o a saptea categorie de femeie care se masturbeaza prin doua sau mai multe dintre tehnicile de masturbare insirate mai sus.

Sa va iubiti (singure daca aveti chef)!

Un articol de Noemi


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Octombrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.