Setari Cookie-uri

Cum a fost prima data?

Le-am luat la intrebari pe cateva dintre cititoarele si prietenele noastre, pentru ca ne-am dorit sa aflam cum a fost pentru ele prima experienta sexuala la ce varsta s-a intamplat, unde si, mai ales, daca le-a placut sau nu. Citeste amintirile lor legate de prima partida de sex si simte-te libera sa ni le impartasesti si tu pe ale tale!

Le-am luat la intrebari pe cateva dintre cititoarele si prietenele noastre, pentru ca ne-am dorit sa aflam cum a fost pentru ele prima experienta sexuala – la ce varsta s-a intamplat, unde si, mai ales, daca le-a placut sau nu. Citeste amintirile lor legate de prima partida de sex si simte-te libera sa ni le impartasesti si tu pe ale tale!

Pentru Rada, 23 de ani, prima data cand a facut sex n-a fost ceva foarte special, ci mai degraba… plictisitor: “Aveam 17 ani cand am facut sex pentru prima data, eram la el acasa si totul s-a petrecut foarte repede. N-a existat niciun fel de atmosfera deosebita, durerea a fost insuportabila, iar sentimentul general de dupa a fost de… plictiseala. Doar la atat sa se rezume sexul? Noroc ca am aflat mai tarziu ca sexul poate fi mult mai grozav decat acea first time”.

Alexandra S., 22 de ani, a trait o prima experienta sexuala complet atipica, ce i-a adus chiar si un orgasm (norocoasa!): “Prima oara a fost la 16 ani... cu un baiat pe care-l cunosteam de putina vreme, dar eram suficient de curioasa si inconstienta incat sa ma arunc cu capul inainte. Citisem enorm de mult despre sex, din revistele pentru fete si diferite romane usor siropoase, deci cel putin in teorie stiam tot ce trebuie sa fac. Numai ca in secunda in care m-am dezbracat am uitat tot! Si pot sa-ti spun ca cele citite nu m-ar fi ajutat prea mult, pentru ca a fost cu totul altfel, adica nu a durut si, contrar statisticilor, am avut orgasm de prima data. Ok, trebuie sa recunosc, cred ca era mai mult datorita incantarii (ma gandeam "wow, chiar fac sex!") decat datorita "tehnicii" lui! Pot sa spun ca a fost o experienta reusita, pe care nu o regret... regret mai mult alegerea omului, adica as fi vrut sa fie cineva cu care chiar sa pot ramane”.

Melania, 27 de ani, nu are in schimb nicio amintire placuta legata de prima data cand a facut sex: “A fost ingrozitor. Daca as fi citit asa ceva undeva, cu siguranta n-as fi crezut, pentru ca prima mea experienta sexuala a adunat cele mai rele lucruri care se pot intampla… prima data. Abia implinisem 17 ani si eram indragostita lulea de profesorul ce ma medita la chimie. Avea undeva pana in 30 de ani, arata extraordinar si toate fetele incepeau sa susoteasca pe culoarele liceului cand il vedeau, numai ca era insurat. Intr-o dimineata de sambata, cand am ajuns la ora de meditatii la el acasa, mi-a spus ca sotia lui nu este acasa si ca isi doreste de foarte mult timp sa ma cunoasca mai bine. Eu m-am entuziasmat ca o prostuta, el a inceput sa ma mangaie… si am ajuns sa ne dezbracam. In momentul in care a incercat sa ma patrunda, am crezut ca mor de durere. Era ceva infiorator. Durerea mea insa nu l-a oprit si a continuat. Incepusem sa plang din cauza durerii si, ca in filmele proaste, am auzit cum usa de la intrare se descuie si intra sotia lui in casa. Ne-a prins si nu va puteti inchipui ce scandal monstru a iesit, multiplicat de mii de ori din cauza durerii persistente… A trebuit sa ma transfer la alt liceu, tata mi-a dat o bataie sora cu moartea cand a aflat ce s-a intamplat, iar eu n-am mai vrut sa aud de sex timp de patru ani, cand l-am intalnit pe actualul meu sot…”
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Aprilie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.