Setari Cookie-uri

Cum a fost prima data?

Le-am luat la intrebari pe cateva dintre cititoarele si prietenele noastre, pentru ca ne-am dorit sa aflam cum a fost pentru ele prima experienta sexuala la ce varsta s-a intamplat, unde si, mai ales, daca le-a placut sau nu. Citeste amintirile lor legate de prima partida de sex si simte-te libera sa ni le impartasesti si tu pe ale tale!

Laura, 19 ani, ne povesteste cu placere: “Ce coincidenta ca ma intrebi acest lucru! Daca ma intrebai saptamana trecuta, n-as fi avut ce sa-ti raspund… Luni dupa-amiaza m-am bucurat de prima mea experienta de dragoste, impreuna cu iubitul meu, pe care il cunosc de aproape un an, dar suntem impreuna de doua luni. M-am simtit pregatita sa fac acest pas langa el, pentru ca el este singurul baiat ce mi-a castigat increderea! Nu pot sa spun ca m-a durut foarte tare, dar nici n-a fost de vis. Mi-a curs mult sange si am patat cearsaful, ceea ce m-a facut sa ma simt foarte prost. Sper insa ca data viitoare sa ma simt mai bine… si, cine stie, poate chiar o sa am orgasm!”

Anca B., 22 de ani, a avut parte de mult romantism, pentru o prima partida de sex cat se poate de reusita: “Prima data a fost super tare! Aveam 20 de ani si am facut sex pentru prima data cu un EL din acela… stii tu, cum iti doresti pentru prima oara. Am asteptat mult pana sa-l gasesc, pentru ca vroiam sa iasa frumos si sa tin minte cu placere fiecare detaliu. Si chiar asa a fost! A venit la mine acasa, intr-o seara de vara, era intuneric si liniste, se auzeau doar greierii… El a fost foarte atent cu mine in fiecare clipa. A fost neasteptat de bine, iar partea buna este ca nu m-a durut rau. Insa au fost cateva incercari inainte de a reusi propriu-zis, iar eu m-am speriat un pic si i-am spus ca nu mai vreau, mai ales dupa prima incercare. El a stiut insa cum sa pregateasca “terenul” si mi-a spus sa continuam, ca va fi bine. Noroc cu el ca stia mai multe! Mi-a pus muzica dupa… Vama Veche, tin minte si acum. Am fost foarte impresionata.”
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Aprilie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.