Setari Cookie-uri

Primul meu trio

si nu e vorba de cel conjugal, nu, am renuntat la acela, prea multe intrebari, prea mult consum psihic si fizic, asa ca intr-o zi m-am hotarat pur si simplu sa renunt la amandoi, adica si la sot si la amant. M-am hotarat ca nici un barbat nu merita atata bataie de cap si ca viata mea e mult mai importanta si ca ea trebuie traita exact asa cum vreau eu, dupa regulile si sentimentele mele. Poate suna egoist, dar am auzit de curand o replica intr-un film prin care oamenii se impart in doua categorii: cei care daruiesc si cei care primesc. M-am gandit mult la aceasta fraza si trebuie sa recunosc ca am incercat sa vad din ce categorie fac parte? Parca suna mai frumos sa primesti decat sa fii cel care ofera asa ca intr-o zi ca oricare alta m-am hotarat ca vreau sa o iau de la capat si sa fac alegerile care mi se potrivesc mie cel mai bine, fara sa iau mereu in calcul sentimentele celui de langa mine. Astfel le-am pregatit bocceluta amandurora si le-am spus ca doresc sa raman singura.

… si nu e vorba de cel conjugal, nu, am renuntat la acela, prea multe intrebari, prea mult consum psihic si fizic, asa ca intr-o zi m-am hotarat pur si simplu sa renunt la amandoi, adica si la sot si la amant. M-am hotarat ca nici un barbat nu merita atata bataie de cap si ca viata mea e mult mai importanta si ca ea trebuie traita exact asa cum vreau eu, dupa regulile si sentimentele mele. Poate suna egoist, dar am auzit de curand o replica intr-un film prin care oamenii se impart in doua categorii: cei care daruiesc si cei care primesc. M-am gandit mult la aceasta fraza si trebuie sa recunosc ca am incercat sa vad din ce categorie fac parte? Parca suna mai frumos sa primesti decat sa fii cel care ofera… asa ca intr-o zi ca oricare alta m-am hotarat ca vreau sa o iau de la capat si sa fac alegerile care mi se potrivesc mie cel mai bine, fara sa iau mereu in calcul sentimentele celui de langa mine. Astfel le-am pregatit bocceluta amandurora si le-am spus ca doresc sa raman singura.

Desigur, nu a fost o decizie usoara, dar am avut alaturi prietene care m-au ajutat sa trec peste aceasta perioada. In special, una dintre ele, Dariana, a fost umarul pe care am plans. Pe Dariana am cunoscut-o la noul meu job si pot sa spun clar ca a fost “love at first sight”. Ne-am inteles din prima. Amandoua fiind firi vulcanice si expansive, primul nostru contact “a iesit cu scantei”. De fapt fiecare revedere cu ea este ca un foc de artificii. A devenit, dintre toate colegele mele, foarte repede prietena si confidenta mea. Eram nedespartite, mereu impreuna atat la munca cat si in restul programului. Ieseam des in cluburi, la sport, teatru, concerte si uneori gateam impreuna la una dintre noi acasa. A devenit confidenta mea, imi stia tot trecutul in amanunte, nebunia in care ma invarteam si mereu mi-a spus ca trebuie sa fac ceva ca sa-mi fie mie bine. Asa ca, atunci cand i-am spus ca vreau sa renunt la amandoi, a fost cea care m-a sustinut si m-a sprijinit, spunandu-mi mereu sa aleg linistea mea, indiferent de ce gandesc altii.

Dar sa nu mai vorbesc atat de niste relatii carora le-am pus punct si sa va vorbesc de cele care au inceput. Ce a inceput? Inca nici eu nu stiu prea bine, dar m-am hotarat sa las lucrurile sa mearga de la sine si sa vad ce imi mai rezerva viata. A inceput totul ca o joaca, o joaca de gagici…. Si nu asa incep mai toate povestile - mai in gluma, mai cu o prosteala? Cam asa a fost si la noi… stiti cum e in cluburi, mai ales cand ies mai multe gagici “bune” la o “ single ladies night out’? Nu stiti cum e? Haideti sa va spun eu: se iau cateva gagici aranjate, fardate, parfumate si imbracate provocator si se hotarasc sa bata cluburile intr-o seara oarecare. Se incepe cu un shot de absint, se trece mai apoi la cocktail-uri si bineinteles urmeaza distractia: dansuri provocatoare, atingeri inocente, priviri care merg pana in sufletul celuilalt. Daca inainte credeam ca dansam pentru a atrage privirile si pentru a “trezi” simturile barbatilor, in timp mi-am dat seama ca nu era asa. Dansam pur si simplu pentru noi, pentru placerea noastra. Cu Dariana dansam mereu impreuna, mereu lipite una de cealalta , privindu-ne intens. Din cand in cand primeam una dintre fete intre noi si asta facea dansurile si mai delicioase.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Mai 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.