Setari Cookie-uri

Top 10 bancuri feministe

Cand o femeie este judecata dupa anumite standarde masculine, intotdeauna trebuie sa-si schimbe comportamentul si convingerile, altfel pare superficiala.

Cand o femeie este judecata dupa anumite standarde masculine, intotdeauna trebuie sa-si schimbe comportamentul si convingerile, altfel pare superficiala. Bancurile misogine abunda, asadar, ne-am gandit sa egalam cumva scorul. Pentru ca si noi avem simtul umorului, suntem independente si nu ne este teama sa exprimam clar, ceea ce gandim.

Am ales 10 bancuri feministe, care ne-au binedispus. Daca mai stiti altele, nu ezitati sa ni le impartasiti:

10.
Ca-n fiecare seara, plecat cu baietii la terasa, un barbat se intoarce acasa beat. Sotia, cum il vede in usa, il ia la bataie. Incaseaza barbatul cateva palme, pumni si vreo doua-trei suturi, apoi se ascunde sub pat. “Iesi de acolo, ca n-am terminat !”, ii striga nevasta. “Ba, nu ies”, raspunde el. “Acum, am zis!”, striga nevasta. Exasperat, barbatul ii spune: “Auzi, dar cine e barbatul in casa asta?! Daca am zis ca nu ies, nu ies!”.

9. Intrebare: Ce si-a spus Dumnezeu dupa ce a creat barbatul?
Raspuns: Hmm…sigur pot sa fac ceva mai bun!

8. Statistici:

De ce simuleaza atat de multe femei orgasmul?
Pentru ca peste 80% din barbati simuleaza preludiul.

7. Vine sotul de la serviciu, obosit si nici nu deschide bine usa ca se-mpiedica de o pereche de sosete. Intra in bucatarie si constata ca toate sunt exact cum le-a lasat: masa nestransa, frigiderul deschis, continutul lui jumate pe afara, vasele nespalate, cutiile de bere o parte consumate, restul pe jos. Intra in sufragerie, televizorul la maxim; copiii se jucau cu crema de ciocolata, urme de manute pe geam, vacarm de nedescris. In baie: cada nespalata, hartia igienica derulata pe jos, prosoapele murdare. Speriat, isi cauta sotia in dormitor.

O gaseste in pat, relaxata cu o masca pe fata si manichiura proaspat facuta. Cand o intreaba ce s-a intamplat, aceasta-i raspunde:
- De fiecare data cand vii acasa ma intrebi: ce am facut toata ziua?! Uite azi… chiar nu am facut nimic!

6. Ce isi doreste un barbat de la viata:

1. Sa fie la fel de frumos cum il vede maica-sa!
2. Sa fie un om bogat, asa cum si-l imagineaza fiul!
3. Sa aiba atatea amante cat suspecteaza sotia lui ca are!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Septembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.