Setari Cookie-uri

Ritualurile Cabala si Sensul Secret al Vietii

Cabala este un cult cu o traditie veche de peste 5000 de ani. Termenul provine din limba ebraica, Kabbalah, care inseamna primire, receptare.

Kabalistul Ari cel Sfant, autorul cartii “Poarta reincarnarilor” considera aceasta metoda o treapta spirituala parcursa de oameni. Astfel, in timpul vietii, omul trece prin numeroase stari sufletesti si spirituale. Fiecare reincarnare produsa reprezinta doar o noua stare spirituala resimtita de sufletul uman.

Kabala, o “religie” la moda

Vedetele de la Hollywood au descoperit tainele cultului Kabala si si-au intors privirile catre invataturile acestei conceptii. Madonna este printre primele vedete care au reusit sa se initieze in tainele Cabala, cantareata marturisind de nenumarate ori ca este o impatimita sustinatoare a cultului.

Avand o tinerete tumultuoasa si o personalitate puternica, Madonna incearca sa isi gaseasca linistea si bunastarea cu ajutorul Cabalei. Aceasta a reusit sa ii initieze in misterele Kabala pe David si Victoria Beckham, Demi Moore si Ashton Kutcher. Alte celebritati care cred in aceasta “religie” sunt Winona Ryder, Lindsay Lohan, Courney Love, Sandra Bernhard.

Un articol de Amelia Ciurica

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Mai 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.