Setari Cookie-uri

Astrologie: Compatibilitatile in zodiacul floral

Horoscopul floral se calculeaza in functie de ziua in care te-ai nascut. Afla ce floare esti si descopera-ti compatibilitatea cu celelalate semne:

Horoscopul floral se calculeaza in functie de ziua in care te-ai nascut. Afla ce floare esti si descopera-ti compatibilitatea cu celelalate semne:

Floarea soarelui: 1, 10, 19, 28


In dragoste iti place riscul si adori sa iti inciti partenerul. Jocul seductiei este foarte placut pentru tine si experimentezi din plin fiecare sentiment. In realitate, in spatele mastii zambitoare ascunzi teama si ezitare. Ti-e frica de nereusite si de aceea preferi sa pastrezi distanta. Curaj! Lasa-te condusa de instinct si profita la maxim de orice situatie.

Compatibilitate excelenta cu: Bujorul, Albastreaua si Orhideea

Dificila, insa cu sanse de reusita cu: Papucul-Doamnei, Macul, Trandafirul, Margareta

Bujorul: 2, 11, 20, 29

Rosu ca focul, bujorul se infierbanta imediat cand dragostea ii da tarcoale. Nu ar concepe viata fara sufletul pereche, insa odata ce l-a intalnit tinde sa-l sufoce cu prea multa dragoste. Viseaza deseori cu ochii deschisi; daca este dezamagit, cu greu isi mai recapata increderea. Bujorul este un partener loial in dragoste, visator si idealist. Totusi, n-ar strica sa-si mai tempereza grija exagerata pentru sexul opus.

Compatibilitate excelenta cu: Bujorul, Albastreaua, Orhideea, Macul si Floarea soarelui

Dificila, insa cu sanse de reusita cu: Irisul, Trandafirul, Papucul-Doamnei

Papucul-Doamnei: 3, 12, 21, 30


Instabilitatea, principala sa trasatura definitorie, se manifesta intens si in dragoste. Se plictiseste foarte repede si nu poate sa stea prea mult intr-un singur loc. Doar daca intalneste un partener la fel de agitat si vesel care nu cunoaste semnificatia timiditatii, situatia s-ar putea schimba in bine. O alta particularitate a Papucului-Doameni este curiozitatea. Odata ce a fost atins de Cupidon, va dori sa afle totul despre jumatatea sa.

Compatibilitate excelenta cu: Macul, Trandafirul, Papucul-Doamnei

Dificila, insa cu sanse de reusita cu: Bujorul, Trandafirul, Irisul, Orhideea

Albastreaua: 4, 13, 22, 31

Albastreaua cunoaste foarte bine sensul dragostei si al fidelitatii. Este foarte loiala, sincera si se ataseaza foarte repede de partenerul sau. Totusi, si-ar putea intalni destul de greu jumatatea. In cuplu este inflexibila, nesigura si nu isi exprima foarte usor sentimentele. Perechea sa va trebui sa corespunda perfect exigentelor sale si sa dea dovada de loialitate si sinceritate pentru a-i castiga atentia.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 Mai 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.