Setari Cookie-uri

(P) Stii sa te asortezi cu stil ?

Cui nu-i place sa fie eleganta, sa se imbrace frumos si sa arate ca are stil, mai ales vara ?

Cui nu-i place sa fie eleganta, sa se imbrace frumos si sa arate ca are stil, mai ales vara ?

Avem grija sa ne asortam rochita, pantalonii scurti cu accesoriile, ochelarii de soare si poseta, insa ceea ce multe femei stiu sau nu, este ca incaltamintea reprezinta o piesa importanta din vestimentatie.

Ce alegem sa punem in picioare si felul in care asortam cu restul tinutei, spune multe despre personalitatea si stilul nostru. Astfel, am facut o mica plimbare prin magazinele online de incaltaminte pentru a ne opri in cele din urma, in magazinul Papucei, care ne-a atras atentia prin diversitatea de modele si culori dar si prin designul deosebit al incaltamintei.

Am observat ca Angela Vasiliu, designerul modelelor de la Papucei, propune pentru aceasta vara modele realizate din piele naturala, piele intoarsa sau lacuita.

In materie de culori, se poarta culori vii precum rosul aprins, turcoaz, verde, completate de culori nude precum bej, piersica, somon, cafeniu, lila, crem dar si nuante mai deosebite precum aramiu, gri sau albastru metalizat. Sa vedem insa ce ti s-ar potrivi pentru acest sezon.

Daca esti in cautarea unui look sofisticat, poti opta pentru incaltamintea cu multe barete sau taieturi precum „Flowers For Girls”,

Vizionare placuta


Kudika
1 Iulie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.