Setari Cookie-uri

Secretele fericirii, biletul tau catre satisfactia sufletului

Fericirea este o alegere care cere mult efort.

Fericirea este o alegere care cere mult efort.

Pentru a fi fericita trebuie sa fii implinita. Inima trebuie sa tresara de fericire, zambetul trebuie sa nu lipseasca niciodata de pe fata ta, chipul trebuie sa fie luminat, iar sufletul trebuie sa fie impacat. Multe cerinte, putin timp in care sa reflectezi asupra vietii si sa descoperi care sunt elementele care te fac fericita si, cel mai important, cum poti fi fericita.

Secretele fericirii, trecut versus viitor

Fericirea nu este universala deoarece oamenii s-au obisnuit sa caute fericirea doar pentru ei. Fericirea este un efect, ea provine dintr-o cauza definita. Pentru a obtine starea de bine si linistea sufleteasca nu trebuie sa cautam fericirea in sine, ci in lucrurile care o produc.

Pe langa faptul ca poate fi efemera, bucuria poate fi ireala, existand doar la suprafata, pe cand sufletul este macinat de durere si amar. Fii indrumatorul tau in viata, lucreaza direct pentru a atinge fericirea si gaseste satisfactia sufleteasca din adancul inimii tale.

In cautarea secretelor fericirii. Care sunt elementele care iti pot oferi satisfactia sufletului?


Secretele fericirii: Care sunt elementele care iti pot oferi satisfactia sufletului

1. Secretele fericirii: Discutiile profunde



Discutiile cu cei din jurul tau trebuie sa fie de lunga durata, in care subiectele sunt analizate, iar sentimentele sunt puse pe masa. Un dialog fugitiv distruge increderea dintre oameni, lasa urme, provoaca durere si desfiinteaza prietenii.

In relatiile interumane este nevoie de conversatii profunde, in care oamenii se pot concentra pe subiectele de interes reciproc, in care fiecare asculta si aduce argumente.

2. Secretele fericirii: Invata sa lasi trecutul in urma


Pentru a fi fericita trebuie sa te concentrezi asupra viitorului si sa lasi in urma toate amintirile dureroase, care inca iti distrug sufletul. Suferinta fizica poate fi suportata, insa suferinta sufletului macina cuvinte, devasteaza inimi si ruineaza relatii.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.