Setari Cookie-uri

Numerologie: Cifra destinului, calcul si semnificatie

Numerologia este o stiinta oculta, utila in determinarea temperamentului unei persoane. Prin intermediul numerelor putem sa ne cunoastem mai bine, sa ne descoperim calitatile, defectele si destinul in viata.

Proiectezi anumite imagini, dar destinul tau nu arata asa cum ti-l inchipui. Trebuie sa lucrezi mai mult cu psihicul tau. Invata sa accepti adevarul chiar daca doare. Ierti prea usor. Invata sa privesti oamenii asa cum sunt si nu-i mai imagina asa cum ti-ai dori sa fie.

Numarul 11


Se spune ca 11 este numarul succesului si al aventurii. Aceasta cifra carcterizeza o persoana intuitiva si energica. Iubesti provocarile si riscul este premanent prezent in traiectoria vietii tale. Traiesti intr-o lume a utopiilor si nu de putine ori pierzi contactul cu realitatea. Nu poti sa obligi pe toata lumea sa se miste in ritmul tau. Invata sa te adaptezi daca vrei sa te bucuri cu adevarat de fericire. Alegi mereu calea cea mai dificila pentru a-ti rezolva problemele. Destinul te aduce deseori aproape de victorie.

Numarul 22


22 este cifra schimbarii. Esti o persoana curioasa, aflata mereu in cautarea adevarului. Nu iti doresti perfectiunea dar ti-ai dori sa iti traiesti viata dupa standardele pe care ti le-ai fixat. Nu vrei sa recunosti, dar iti place sa conduci. Ar trebui sa iti folosesti spontaneitatea in avantajul tau. Nu-ti lipseste curajul, dar deseori nu lasi impresia pe care ti-o doresti celor din jur. Fii mai afectuoasa daca iti doresti la randul tau sa primesti tandrete. Destinul vietii tale o sa te supuna la mai multe incercari pana o sa iti asumi lectia responsabilitatii.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.