Setari Cookie-uri

Zgarciul de la Facebook: 4 exemple de chitrosenie cu Mark Zuckerberg

Bogatia merge mana in mana cu zgarcenia.

Este detinatorul unuia dintre cele mai importante site-uri de socializare, face milioane de dolari pe saptamana, are doar 28 de ani si deja strange cureaua pentru batranete. Mark Zuckerberg este considerat unul dintre cei mai zgarciti multimilionari de pe planeta.

4 exemple de chitrosenie cu Mark Zuckerberg:

1. Hainele reprezinta o problema pentru el

De cate ori este fotografiat de un paparazzo, un singur lucru observi neschimbat la el: hanoracul gri cu care umbla peste tot. Fie ca se duce la o intalnire de afaceri, la sediul Facebook sau la piata, Zuckerberg nu renunta la hanoracul care l-a facut celebru pentru nimic in lume. Pana si drama "The Social Network", un film cu si despre Facebook, incepe cu o scena in care Zuckerberg este in hanorac, regizorul inspirandu-se de la pozele lui Mark de pe Facebook.

Daca stam si analizam putin, e posibil ca nici la nunta lui sa nu isi fi dat jos hanoracul. Probabil ca pe sub costumul lui realizat pe comanda, se afla hanoracul norocos. Ipoteza: poate ca Zuckerberg este un fel de Superman si hanoracul acela chiar are puteri miraculoase.

Citește și:

Pe internet a aparut un magazin online (MarkbyMarkZuckerberg) cu haine de vanzare marca Mark Zuckerberg. Produsele de baza sunt sandale de barbati, halat, sosete albe, blugi cu elastic si tricouri albe. Mai vreti ceva? Nu mai exista.

2. Inelul de logodna ne lasa fara suflare

Inelul de logodna cumparat de Mark Zuckerberg iubitei sale are o pietricica la care trebuie sa te uiti cu lupa pentru a o putea vedea. Dupa noua ani de dragoste neconditionata si iubire, Priscilla Chan primeste un mic rubin, estimat la pretul de 25.000 de dolari. Presa a considerat ca pretul este mult prea mic pentru un miliardar in dolari.

Angelina Jolie a primit un inel in valoare de 2 milioane de dolari. In schimbul cadoului, actrita i-a cumparat lui Brad Pitt un elicopter (1,5 milioane de dolari). Cam astea sunt cadourile facute de oamenii cu bani.

Multe persoane de pe Twitter au reactionat urat cand au vazut pretiosul inel al Priscillei: "Mark Zuckerberg i-a luat sotiei sale un inel de logodna de 25.000 de dolari. El valoreaza 19 miliarde de dolari. Foarte frumos.", "Imi pare rau, dar Priscilla a fost jefuita. Acela nici macar nu este un rubin mare.", "Mark Zuckerberg: Lasa-ma sa ti-l dau putin pe sotul meu pentru a il intreba de unde mi-a luat inelul de logodna.", "Zuckerberg este de tot rasul: este miliardar si nici macar nu cumpara un inel de logodna decent.", au fost cele mai scandaloase reactii de pe Twitter, informeaza Buzzfeed. Se pare ca Mark inca nu stie ca mai mare inseamna mai bine.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Iunie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.