Setari Cookie-uri

Chirurgia intima: Cine o foloseste si de ce?

Chirurgia intima este o metoda din ce in ce mai folosita de femei.

Chirurgia intima este o metoda din ce in ce mai folosita de femeile din prezent care nu sunt multumite dintr-un punct de vedere sau altul de aspectul zonei lor genitale. Medicul specialist in chirurgie plastica, Calin Dobos, a constatat acest lucru in urma experientei sale de peste 10 ani.

Femeile cauta sa rezolve, de cele mai multe ori, prin acest tip de interventii probleme legate de micsorarea labiilor mici (care sunt prea mari si se vad prin slip), clitoroplastie (care duce la cresterea intensitatii placerii), injectarea labiilor mari in momentul in care au devenit atrofice si nu mai au tonus, injectarea cu acid hialuronic in punctul G (procedeu care sporeste de asemenea placerea), himenopperlastia si nu in ultimul rand, rejuvenarea vaginala care presupune micsorarea vaginului pentru cresterea placerii pentru ambii parteneri de sex.

Citește și:

Foto: Shutterstock.com


Cele mai cerute operatii pentru sporirea placerii sexuale sunt cele de clitoroplastie, care dezveleste mai bine organul clitoridian, expunandu-l atingerii, stramtarea vaginului prin metoda chirurgicala si injectarea punctului G
”, completeaza dr. Dobos.

Rejuvenarea vaginala cu laser

Rejuvenarea vaginala poate fi realizata cu laser sau chirurgical. Diferenta majora dintre cele doua tine de durata efectului. Procedura cu laser are un efect temporar, de 1-2 ani, in timp ce procedura realizata chirurgical are efecte permanente.

Calin Dobos precizeaza: “arsura provocata de laserele cu care se efectueaza acest procedeu are doua efecte: vindecarea zonei determinate prin ardere si o usoara scurtare a fibrelor din piele determinate de caldura degajata”. Stramtarea vaginului este un alt rezultat, dat de arderea mucoasei pe o adancime de cativa microni.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.