Setari Cookie-uri

10 mesaje de dragoste pentru el

10 mesaje de dragoste pentru el - cum sa-i spui ce inseamna pentru tine? Declaratii de dragoste pentru el, barbatul in jurul caruia se invarte intreg universul tau.

Sa scrii un mesaj de dragoste pentru el poate fi deseori o “chestiune” foarte complicata. De ce?

Pentru ca, de fiecare data cand ne indragostim, simtim ca nu putem exprima in cuvinte toate gandurile si trairile care ne incearca. De cele mai multe ori suntem in stare sa stam minute in sir incercand sa compunem un mesaj de dragoste pentru el prin care sa ii dezvaluim iubirea noastra. Dintr-o data cuvintele nu mai sunt de ajuns, zambetul nu este destul de larg, imbratisarea pare mica si fara vlaga, sarutul o intepatura de ac si listuta cu asemenea impresii poate continua.

In final, tot ce trebuie sa intelegem este ca, mesajele de dragoste pentru el nu trebuie sa fie foarte elaborate si ca, singurul lucru care conteaza este sa exprime sincer sentimentele pe care i le purtam.

Mesaje de dragoste pentru el. Cum sa ii spui ce inseamna pentru tine

mesaje de dragoste pentru el Foto: Mahendra Mahendars /Pixabay

Citește și:
  • "Tu esti raza de soare ce-mi incalzeste diminetile si steaua ce-mi vegheaza noptile de-a pururi. Te iubesc!"
  • „As vrea sa iubesc marea, dar marea nu iubeste oamenii. As vrea sa iubesc ploaia, dar picaturile ei sunt mari si reci. As vrea sa te iubesc pe tine, dar poate tu n-o sa ma iubesti niciodata. Si totusi ... am sa iubesc marea si ploaia si pe tine intotdeuna!”
  • „Toti suntem ingeri, dar cu o singura aripa. Si numai imbratisati putem zbura…Te iubesc, ingerul meu!”
  • „Dragostea din filme nu se compara cu dragostea noastra. Cu toate ca a lor pare mai frumoasa, este ireala!”
  • „Pentru iubire nu se multumeste, in consecinta n-o sa iti multumesc nici eu. Doar te iubesc sublim si nebuneste. Atat de pur, total, nepamantesc.”
  • „Sunt intamplari, pe care viata ni le scoate in cale ca sa invatam sa apreciem lucrurile frumoase, simple, pline de sens. Sunt oameni pe care viata ni aduce in dar. Iubitule, sunt fericita ca esti langa mine.”
  • „Mi-ar placea sa-mi spui ca vrei sa-mi fii alaturi un minut … un minut sa se facă o ora … o ora sa se faca o zi … o zi sa se faca o saptamana … o saptamana sa devina o luna … o luna un an .. si un an o viata … pentru ca te iubesc!”
  • „Pentru o lume intreaga esti o singura persoana. Dar pentru mine esti o lume intreaga.”
  • „Te iubesc! Tu esti lumina vietii mele. De cand te-am intalnit am inceput sa cred in miracole. Si cel mai mare miracol pe care il traiesc este iubirea noastra.”
  • „Am vrut sa aflu ce-i iubirea, am cautat in dictionar si am gasit numai cuvinte complicate… am cautat in inima mea si te-am gasit pe tine…”

Foto main/share: niyosstudio /Pixabay

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.