Setari Cookie-uri

Urari de Anul Nou

Mesaje pentru 2013!

Anul 2013 se apropie cu repeziciune si acum este momentul sa ne facem planuri, sa fim veseli si plini de speranta ca anul care vine va fi si mai bun decat cel care se incheie! Urarile de Anul Nou sunt un prilej de a-i bucura pe cei din jur si de a le impartasi gandurile noastre bune! Cele mai frumoase urari pentru Anul Nou iti sunt propuse si in acest an de echipa Kudika!

La aceasta cumpana dintre ani, lasa sa treaca prin fereastra sufletului tau, magia sarbatorilor, lasa-te cuprinsa de fericire si bucurie si ramai asa pentru tot restul vietii! Fii raza mea de soare si lumineaza-mi aceasta trecere, vino cu mine in lumea dragostei fara sfarsit! La multi ani!

Fie ca anul care vine sa insemne pentru tine o noua treapta pe care o urci. Iti doresc o viata implinita si fericita! La multi ani!

Treci peste ce-a fost, crede cu adevarat in tine. Anul Nou e o carte deschisa cu retetele succesului, alege ce ti se potriveste si porneste la drum cu incredere! La multi ani!

Citește și:

Gandeste-te la trecerea dintre ani ca la o poarta. Poti sa treci prin aceasta poarta in Noul An si sa iei cu tine numai lucrurile bune si apoi sa inchizi poarta in urma ta, astfel incat grijile si supararile sa nu te poata urma. La multi ani! Urari de Anul Nou

E cumpana dintre ani! Sa privim inapoi cu iertare, inainte cu speranta, in jos cu intelegere si in sus cu recunostinta! Un An Nou plin de bucurii si impliniri! La multi ani!

Sarbatori fericite alaturi de cei dragi! Noul an sa fie presarat cu realizari remarcabile, impliniri, sanatate, fericire si bafta!

Fie ca toate visele pe care le fauriti in aceste zile magice de Sarbatoare sa se implinesca si drumul strabatut pentru realizarea lor sa va aduca bucurie in inimi, iar in case, fericire si belsug. La multi ani!

Sa primim odata cu uratorii si lumina, caldura, linistea, dragostea si impacarea! Ca iarba sub zapada, ca fulgul in zbor sa primim speranta unui An Nou. La multi ani!

Citește și:

Fie ca sarbatorile de iarna sa va aduca liniste, caldura si armonie in suflet, si un An Nou plin de impliniri! La multi ani!

Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorintele nostre, noi sunt spiritele noastre, dar calduroasele mele urari sunt pentru totdeauna! Un An Nou cum ai visat! La multi ani!

Sursa foto: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
28 Decembrie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.