Setari Cookie-uri

Urari de Sfantul Valentin

Urari pentru purtatorii numelui Sfantului Valentin!

Sfantul Valentin este inscris in calendarul crestin ortodox in data de 16 februarie a fiecarui an. In ultimii ani, in Romania, Sfantul Valentin este sarbatorit pe 14 februarie odata cu Ziua Indragostitilor. Putina lume stie insa ca in calendarele din tara noastra acesta este praznuit cu doua zile mai tarziu. Daca de Ziua Indragostitilor doar cei care au pereche sunt felicitati de partener/a, in ziua in care il sarbatorim pe Sfantul Valentin, indiferent daca ai pereche sau nu, poti primi si trimite mesaje de felicitare celor ce poarta acest nume.

Sa calci mereu pe trandafiri, pe flori nemuritoare, sa ai in ochii tai priviri ca razele de soare, sa ai o viata ca-n povesti, cu vise implinite, sa darui celui/celei ce iubesti doar clipe fericite. La multi ani, Valentin/Valentina!

De Sfantul Valentin, fie ca cei dragi sa te inconjoare cu caldura sufletelor lor intr-o seara magica, iar fericirea sa te ia in bratele ei in acestea clipe speciale. La multi ani!

Citește și:

Scumpa Valentina, iti doresc sa iti sarbatoresti ziua numelui inconjurata de sanatate, fericire si de privirile pline de iubire ale celor dragi tie! La multi ani!

Visele si sperantele de azi sa devina realitate, orice cadere sa fie un pas inainte, iar gandul bun si fericirea sa te insoteasca mereu! La multi ani, Valentin/Valentina!

Fie ca din aceasta zi sfanta, in drumul lin al vietii tale, sa rasara mereu cate o raza de soare care sa-ti aduca fericire si bucurie. Iti doresc multa sanatate si toate dorintele sa ti se implineasca! La multi ani!

Iti urez din tot sufletul mult noroc si multa iubire, sa iti gasesti pacea si fericirea, sa nu versi nicio lacrima si sa traiesti fiecare clipa astfel incat sa nu regreti nicio secunda trecuta! Cele mai bune urari din partea mea de Sfantul Valentin!

Sa ai puterea sa faci lumea mai buna si sa-i faci fericiti pe toti cei din jurul tau cu bunatatea, dragostea si frumusetea sufletului tau! La multi ani!

Citește și:

La multi ani! Sfantul Valentin sa-ti dea sanatate si putere sa lupti pentru idealurile tale, sa ai parte numai de clipe minunate, de bucurii si fericire alaturi de familie si cei dragi!

Daca toata lumea iti doreste ca aceasta zi sa fie una minunata, eu iti urez ca atat ziua de astazi, cat si zilele ce urmeaza sa fie pline de bucurii si realizari si sa iti umple sufletul de voie buna. La multi ani!

Sfantul Valentin caruia ii porti numele sa te ocroteasca in fiecare zi, sa-ti aduca liniste si pace si sa nu lase ca speranta sa se stinga din sufletul tau! La multi ani cu impliniri si numai cu momente frumoase in viitor!

Sursa foto: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
12 Februarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.