Setari Cookie-uri

Mesaje pentru mama: iubirea mamei ramane la fel de puternica si de sincera toata viata

Sub soare nu-i niciun cuvant atat de drag, atat de sfant ca mama!

Din clipa in care am deschis ochii spre lume, dar mai ales de cand am mai crescut, ma intreb zilnic de unde izvoraste la tine atata rabdare, blandete si bunatate. Parca tu nu obosesti niciodata, nu uiti o clipa de puii tai, desi esti coplesita de griji si probleme zilnice. Pentru tine nu ai timp, sari peste clipele de odihna, te sacrifici ca sa ne fie noua bine. Pentru asta te iubim si te pretuim! La multi ani, mama!

Tin la tine mai mult decat la orice alta fiinta de pe pamant. Vreau sa-ti multumesc pentru toate eforturile pe care le-ai facut pentru mine. Promit ca voi fi tot timpul alaturi de tine la bine si la rau, te voi sprijini si voi incerca sa iti redau zambetul pe buze! Te iubesc!
La multi ani, scumpa mea mamica! Iti doresc multa sanatate, fericire, impliniri si multa putere pentru a trece peste toate greutatile la care viata ne-a supus!

Citește și:

Mama! Ce cuvant simplu, ce semnificatie mirifica! Mama, tu esti cea care mi-a dat viata, care m-a invatat primii pasi in viata, primele cuvinte. Tu m-ai invatat sa-i iubesc si sa-i pretuiesc pe cei din jur! La randu-mi iti ofer iubirea mea! La multi ani!

De ziua ta mamico, in dar ti-am adus inima mea si un buchetel de flori care sa-ti insenineze primavara si sa-ti aduca toata fericirea din lume! La multi ani si multi pupici!!

Cand o mama plange, Dumnezeu ii numara lacrimile. Cand o mama ocroteste, toti ingerii din cer i se alatura. Cand o mama zambeste, ea aduna in zambetul ei toata fericirea si speranta acestei lumi.
La multi ani de ziua ta, mamica mea iubita!

Iubita te poate parasi, prietenii te pot dezamagi, dar iubirea mamei va ramane la fel de puternica si de sincera toata viata. Cand tu imi zambesti mama, totul in jur se umple de frumusete si stralucire. Sunt fericit sa te am mereu alaturi de mine! La multi ani!

Citește și:

Sursa foto: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
6 Martie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.