Setari Cookie-uri

One Billion Rising, un eveniment istoric!

Flashmob global impotriva violentei asupra femeilor!

Pe 14 februarie, Romania este pe harta One Billion Rising! In 2013 un miliard de femei din intreaga lume se vor ridica, vor dansa si vor cere impreuna oprirea acestui fenomen. Peste 177 de state participa la acest proiect, peste 13.000 de organizatii s-au implicat in sprijinul acestei idei. Ne alaturam lor. Va invitam sa luati parte la acest eveniment global, dansand in ritm cu intreaga lume!

Intr-o zi speciala in care intreaga lume sarbatoreste iubirea, dorim sa amintim femeilor sa se iubeasca pe ele insele, sa ia atitudine si ...sa danseze! In data de 14 februarie, de la orele 17:30 si 18:30, in spatiul Centrului comercial AFI Palace Cotroceni, se vor desfasura doua flashmob-uri pe melodia internationala Break the Chain.

Femei si barbati, fete si baieți au invatat timp de patru zile coregrafia Break the Chain si, in mod simbolic, ei vor rupe si la Bucuresti, lantul violentei indreptate impotriva femeilor! Initiativa de a desfasura Campania One Billion Rising la Bucuresti apartine Centrului de dezvoltare curriculara si studii de gen: FILIA, Asociatiei FRONT si Scolii de dans Madness Dance.

Citește și:

Acest proiect s-a bucurat de o ampla sustinere in Romania si de foarte mult entuziasm, astfel incat sub semnul One Billion Rising au luat nastere initiative si la Timisoara si la Brasov. De asemenea, la Bucuresti, pe langa evenimentul de la AFI Palace Cotroceni se va desfasura un flashmob special organizat de catre TangoTangent, cea mai activa scoala de tango argentinian din Romania, alaturi de prim-balerina Operei Romane, Monica Petrica.

Pentru fiecare poveste auzita sau traita privind violenta asupra femeilor, pe 14 februarie ne unim, ne ridicam, dansam si cerem ca acest lucru sa se opreasca! E ziua in care femeile isi iau puterea inapoi!
Parteneri media: Garbo.ro, HotNews.ro, Sapte Seri, Avantaje, Psychologies, Kudika.ro, Envy.ro, Yuppy.ro, Feminism-Romania.ro, Centrulfilia.ro

Parteneri ai evenimentului:

AFI Palace Cotroceni

Citește și:

Universitatea Nicolae Titulescu - Bucuresti

Puma

Vizionare placuta


Kudika
14 Februarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.