Setari Cookie-uri

Mesaje de la multi ani pentru iubit

Cele mai frumoase mesaje de "La multi ani" pentru iubit in cea mai speciala zi din an pentru el! Mesaje de la multi ani romantice sau haioase pe care i le poti transmite sufletului tau pereche cu ocazia zilei de nastere!

Este ziua iubitului tau, dar un simplu "La multi ani!" nu te ajuta sa iesi suficient in evidenta. Mesajul tau de la multi ani pentru iubitul tau trebuie sa fie unul cu adevart special. Iata sugestiile noastre.

  • Iubire, nu stiu ce as putea sa-ti doresc mai mult decat ai deja, dar o sa incerc sa-ti fac o urare: fie ca soarele, luna si toate planetele sa se alinieze ca sa-ti ofere toata iubirea si tot norocul din lume! Te ador!
  • Iubire, fericire, sanatate, liniste, cadouri multe, veselie in fiecare zi, noroc si tot ce ti-ai mai putea tu dori. De astea sa ai parte cu ocazia zilei tale de nastere! Te iubesc! La multi ani! Mesaje de la multi ani pentru iubit
  • Iti doresc ca de ziua ta, soarele pe loc sa stea, sa-ti aduca de la mine fericire si iubire! La multi ani cu fericire si tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca. Te iubesc!
  • Un zambet sa-ti cada pe ploape, iubirea, fericirea sa-ti fie aproape. Un vis frumos ca al unei povesti, asa sa fie viata pe care o traiesti. La multi ani, iubitule!
  • La multi ani plini de dragoste si fericire alaturi de mine, sa ma iubesti macar pe jumatate cat te iubesc eu, sa ramai romantic si pasional asa cum ai fost si pana acum si, mai ales, nu cumva sa treaca o zi din viata ta fara un „Te iubesc” si-un sarut dulce!
  • Am vrut sa aflu ce-i iubirea, am cautat in dictionar si am gasit numai cuvinte complicate. Am cautat in inima mea si te-am gasit pe tine. La multi ani, iubire!
  • Fie ca aceasta zi sa-ti deschida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, sanatate, impliniri si multa iubire! La multi ani!
  • Un zambet are puterea de a indrepta totul si de a umple totul de lumina. Sper sa ai parte de cat mai multe zambete in viata ta! Te iubesc!
  • Fie ca incepand cu aceasta zi toate necazurile sa te ocoleasca, dragostea la tine in suflet sa poposeasca fara sa mai plece, sa ai doar zile insorite si multa, multa fericire! La multi ani!
  • Ai mai urcat o treapta pe scara vietii si iti doresc sa urci in continuare cat mai multe, insotit de mine si de iubirea ce ne leaga! La multi ani!
  • Inima mea ar fi prea mica fara dragostea ta, zambetul meu ar fi prea trist fara gurita ta, iubirea mea nu ar exista fara de tine. De ziua ta iti daruiesc inima mea! Te iubesc! La multi ani!

Iti recomandam sa citesti si:

Citește și:

12 mesaje de dor

Mesaje de buna dimineata

Mesaje de prietenie

Sursa foto: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
12 Martie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.