Setari Cookie-uri

Homeoterapia ginecologic, solutia problemelor tale

Cum scapam de bolile ginecologice?

Bolile ginecologice au fost clasificate de catre medici in trei categorii: afectiunile inflamatorii, tulburarile endocrine si maladiile tumorale Din ce in ce mai multe femei se confrunta cu probleme de natura ginecologica, fie ca este vorba despre durerile abdominale acute care anunta aparitia ciclului menstrual, fie ca ne referim la efectele aduse de incheierea lui: dereglarile hormonale.

Aceste probleme pot lua sfarsit acum cu ajutorul homeoterapiei ginecologice, o metoda inovatoare care reface echilibrul organismului de dinainte de aparitia bolilor.

Bolile ginecologice au fost clasificate de catre medici in trei categorii: afectiunile inflamatorii sau infectioase, care reprezinta o metoda de aparare a organismului uman contra bacteriilor nocive, dar care sunt totodata responsabile de aparitia unor alte afectiuni precum vaginita, anexita sau metrita.

Citește și:

Cea de-a doua categorie este reprezentata de tulburarile endocrine, ce pot impiedica buna desfasurarea a principalelor functii ale organismului (digestia, reproducerea), iar in cele din urma vorbim despre maladiile tumorale (preclinice/clinice, benign si maligne).

Cu ajutorul homeoterapiei, medicii specialisti pot trata absolut toate aceste afectiuni, deoarece tratamentele folosite se bazeaza pe datele stiintifice ale biologiei moleculare, endocrine si imunologice.

Cu alte cuvinte, se va face apel la tot istoricul medical al pacientului, ceea ce creste sansele aplicarii unui tratament corect si eficient”, a declarat George Vasilescu, medic la Ginestetica din cadrul Clinicii Sapiens.

Tratamentul Guna, un concept inovator al homeoterapiei

Strategia tratamentului Guna urmareste inducerea si accelerarea mecanismelor de autoreglare cu scopul restaurii echilibrului imunologic si, mai ales, a celui hormonal, amandoua afectate de patologiile ginecologice.

Citește și:

Medicina reglarii fiziologice (Guna) ajuta la recuperarea organismului utilizand combinatii de medicamente formate din remedii homeopatice ce contin si molecule biologice (cum ar fi neuropeptide, hormoni si interleukine), fapt ce duce la accelerarea procesului de restabilire in organism a echilibrului de dinaintea declansarii bolii.

Un aspect esential in medicina reglarii fiziologice este acela ca utilizeaza tratamente in doze mici, dar care sunt la fel de active, mai benefice si mai sigure decat tratamentele care folosesc dozele alopate, si nici nu implica efectele secundare ale folosirii acestora.

Guna vindeca numeroase afectiuni

In urma unor cercetari ample, s-a constatat ca patologiile care raspund cel mai bine la terapiile medicinii reglarii fiziologice sunt cele reprezentate de bolile inflamatorii pelvine si afectiunile neoplazice, ce pot afecta atat calitatea vietii, cat si psihicului persoanei suferinde.

Citește și:

Guna este o procedura folosita cu success in tratarea disfunctiilor sexuale, a dezechilibrelor hormonale si a unor afectiuni precum premenopauza si menopauza, dar este la fel de eficienta si in combaterea unor patologii mai putin cunoscute si mai rar intalnite, caz in care se ofera un tratament personalizat in functie de istoricul medical al pacientului si analizele riguroase efectuate.

sursa foto prima pagina: DepositPhotos

Vizionare placuta


Kudika
14 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.