Setari Cookie-uri

Drama Alexandrei Stan: Scrisoare catre artista!

Luptam impotriva violentei!

Va povesteam ieri ca Alexandra Stan sustine ca a fost BATUTA de manager.

Dupa ce managerul sau (care se pare ca ii este si iubit) anunta in weekend ca artista a avut un accident de masina si ca se afla in stare destul de grava, Alexandra a tinut mortis sa spuna adevarul.

Cantareata a contactat tabloidul Cancan, oferind o declaratie in exclusivitate: nu a fost niciun accident! Se pare ca aceasta lua bataie de la managerul-iubitul sau.

"Totul este o minciuna, nu am avut niciun accident de masina. Este o inventie a managerului meu, cel care m-a batut pana m-a bagat in spital. Vreau sa stie toata lumea ca indur tratamente oribile din partea lui de un an de zile, si nu mai pot!" spunea Alexandra.

Foto interior si prima pagina: Facebook

Bloggerita Sabina Cornovac s-a gandit sa ii scrie o scrisoare:

"Draga Alexandra,

Nu prea te urmaresc dar recunosc ca iti stiu melodiile. Nu vreau sa imi dau cu parerea despre talentul tau muzical, pentru ca nu asta este subiectul acestui mesaj. Insa apreciez munca celor care te ajuta si care te-au adus pana aici.

Citește și:

Am aflat astazi de necazul tau si am ramas socata. Nu imi vine sa cred. Si stii de ce? Nu pentru ca ai fost batuta, ci pentru nu ai spus nimic pana acum! Cum adica, “Vreau sa stie toata lumea ca indur tratamente oribile din partea lui de un an de zile, si nu mai pot!”???

De la inceput iti spun ca te felicit ca ai reactionat acum si ai iesit sa spui ceva. E de admirat si e ceva ce foarte mult femei nu fac, din pacate!

Vizionare placuta


Kudika
18 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.