Setari Cookie-uri

Cele mai intalnite 7 complexe ale femeilor

Sani prea mici sau prea lasati, nasul prea mare, colaceii de pe burtica, vergeturile inestetice, buzele prea mici sau picioarele prea strambe, sunt unele dintre cele mai intalnite complexe ale femeilor. Invata sa traiesti cu ele si sa nu le mai lasi sa te afecteze atat de mult.

Nu suntem niciodata multumite de felul in care aratam din punct de vedere fizic. Parca suntem certate cu parul in fiecare zi (in afara de zilele cand mergem la salon), un cos ne strica buna dispozitie inca din creierii diminetii, colacelul (fie el si imaginar) de pe burtica nu ne lasa sa mergem la piscina, parca am mai pus un pic de sunculita si pe fund, iar vergeturile care abia se chinuie sa iasa la suprafata sunt deja o tragedie.

Te regasesti si tu in descrierea de mai sus? Atunci bine ai venit in clubul femeilor adevarate. Chiar daca ai un trup aproape perfect (pentru ca in viziunea ta nu o sa fie niciodata perfect) sigur ai un fir de par in dreptul fruntii care te deranjeaza, parca si nasul ar putea arata mai dragut, iar buzele musai trebuie sa fie mari si carnoase, numai bune de sarutat.

Toate astea constituie complexele femeilor, lucrurile alea urate care nu ne lasa sa ne bucuram si sa ne mandrim cu corpul nostru. Iata cateva dintre cele mai intalnite:

Citește și:

foto femeie de origine caucaziana cu abdomenul marcat sursa shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
22 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.