Setari Cookie-uri

Urari de Sfantul Ilie

Urari dragi pentru sarbatoarea Sfantului Ilie!

Urarile pentru Sfantul Ilie sunt un bun prilej de a le transmite gandurile noastre cele bune celor ce poarta numele acestui sfant.

Sfantul Ilie este sarbatorit in fiecare an la data de 20 iulie, iar peste 153 000 de persoane ii poarta numele numai in Romania. Acest sfant este cunoscut ca fiind "aducatorul de ploi" dupa ce a salvat de la moarte poporul din Israel, dupa trei ani si jumatate de seceta.

Stiind ca se apropie acesta sarbatoare importanta iti venim in ajutor cu o serie de idei de urari de Sfantul Ilie.

“La multi ani cu ocazia Sfantului Ilie si sa-ti fie ziua plina de minuni!”

“Azi, de ziua numelui, iti urez si eu sa fii iubit(a) si sa ai parte de cat mai multe momente speciale. La multi ani!”

“In aceasta zi, cand numele tau este celebrat, se sarbatoreste cel mai mare facator de minuni si aducator de ploi in vreme de seceta, Sfantul Ilie. Iti doresc sa invingi orice furtuna si sa ramai in orice moment un cer senin! La multi ani!”

Citește și:

“Un zambet are puterea de a schimba totul intr-un moment si de a-ti umple sufletul de lumina. “Sper sa ai parte de cat mai multe zambete azi si in viata! La multi ani cu ocazia Sfantului Ilie!”

“E o zi cand sufletul tau trebuie sa invinga orice urma de tristete si sa fie deschis pentru a primi cele mai frumoase momente. Este ziua numelui tau si-ti urez un sincer La multi ani!”

“Pentru ca esti o persoana atat de buna, de draguta si de loiala, imi doresc ca Sfantul Ilie, al carei nume il porti, sa aiba grija de tine, sa iti calauzeasca toti pasii si sa iti lumineze calea in viata. La multi ani!”

“La multi ani Iliuta si sper sa se sparga conducta fericirii pe strada vietii tale.”

“Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului sa ai parte numai de impliniri, satisfactii, multa sanatate, si Dumnezeu sa te calauzeasca si sa oranduiasca totul cum este mai bine pentru tine! Fie ca anii ce se scurg sa treaca precum razele soarelui mangaie o floare ce sta sa infloreasca! La multi ani!”

Citește și:

“E o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor. Este ziua numelui tau! La multi ani!”

“Fie ca aceasta zi sa-ti deschida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, sanatate, impliniri si multa iubire! La multi ani!”

"Fie ca din aceasta zi sfanta, in drumul lin al vietii tale sa rasara mereu cate-o raza de soare care sa-ti aduca fericire si bucurie. Multa sanatate! La multi ani!"

"Sfantul caruia ii porti numele sa te ocroteasca in fiecare zi. La multi ani cu impliniri si momente frumoase in viitor!"

"Un cer albastru fara nori, in calea ta sa fie, Sa ai in viata numai flori, noroc si bucurie! La multi ani!"

Sursa foto: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
17 Iulie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.