Setari Cookie-uri

10 carti motivationale care iti vor face viata mai buna

Ai nevoie de o schimbare? Simti ca viata ta merge in directia gresita? Iata care sunt cartile motivationale care te pot ajuta.

1. Emotii vindecatoare. Dialoguri cu Dalai Lama despre ratiune, emotii si sanatate

Autor: Daniel Goleman

Pret: 23, 4 lei


Emotii vindecatoare este o carte neobisnuita pentru ca exploreaza o "interdependenta" de un tip aparte, ce constituie insasi esenta vietii: minte, corp, spirit.

Intrebarile, raspunsurile, comentariile care au constituit acest dialog intens reusesc sa ne largeasca viziunea asupra lumii, explorand conexiuni intre aspecte legate de fiinta umana pe care nu le credeam posibile.

Produs disponibil pe Libris.ro

2. Complimente. Mic tratat de intrebuintare a complimentelor

Autor: Gloria Beck

Pret: 27, 94 lei

Un manual desavarsit despre arta aproape uitata a complimentelor!

Va place sa primiti complimente? Dar sa le faceti? Indiferent de intrebarea la care ati raspuns afirmativ, ghidul Gloriei Beck de "intrebuintare a complimentelor" va va prilejui o lectura incantatoare si teribil de instructiva!

"Un tratat de utilizare a complimentelor este necesar deoarece forma in care acestea circula in zilele noastre este un vlastar lipsit de vlaga al celei care ar putea fi: o tehnica a cuvintelor frumoase, cu ajutorul careia ar putea fi dirijate emotiile celorlalti intr-o masura aproape imposibil de realizat prin alte mijloace.

Citește și:

In plus, complimentul este un ticalos discret: aproape nimeni nu observa ca este influentat, cand ii este soptit la ureche un cuvant de lauda (aparent) onest.

Dar mestesugul complimentelor este si periculos: cine nu-l stapaneste este demascat imediat. Si nimeni nu doreste sa aiba de-a face cu un "lingau"."

Gloria Beck, Complimente

Produs disponibil pe Nemira.ro

Vizionare placuta


Kudika
2 August 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.