Setari Cookie-uri

7 Nume predestinate pentru sex. Pe tine cum te cheama?

Stiai ca numele tau iti poate dezvalui adevarata sexualitate? Studii recente au demonstrat ca anumite nume sunt mai predispuse unei vieti sexuale active decat altele. De ce? Pentru ca barbatii percep aceste nume ca fiind mult mai senzuale decat celelalte, drept urmare femeile care poarta aceste nume sunt mai curtate si automat au mai multi parteneri sexuali. Vezi si tu daca te regasesti printre ele!

Te-ai gandit vreodata ca numele tau este in stransa legatura cu activitatea ta sexuala? In urma unor studii a reiesit ca in functie de numele pe care il poarta, unele persoane sunt mai dezinvolte decat altele in ceea ce priveste sexul.

Asa cum zodiile ne guverneaza comportamentul si temperamentul, asa numele ne dicteaza sexualitatea. Iata cateva dintre cele mai predispuse nume pentru sex:

Alina: Actiunea este cuvantul care te caracterizeaza atunci cand vine vorba despre sex. Romantismul te lasa rece si nu te dai invant dupa clisee. Te bazezi pe instinct si pe atractia fizica in primul rand atunci cand vine vorba despre sex.

Daca barbatul nu este foarte atractiv, nu ii dai nici cea mai mica sansa de a-ti intra in gratii. Nevoile tale fiziologice primeaza in fata celor sentimentale asa ca nu stai pe ganduri prea mult in ceea ce priveste sexul.

Citește și:

foto fata frumoasa intinsa in pat sursa shutterstock

Diana: Daca ti se pune pata pe cineva, nu te lasi pana nu reusesti sa faci ceea ce ti-ai propus. Esti foarte pasionala si ai o senzualitate debordanta.

Esti foarte deschisa cu partenerul tau si nu te dai inapoi de la fanteziile sexuale. Faci totul pentru ca iubitul tau sa fie satisfacut si asta te multumeste cel mai mult. Excentrica si jucausa, reusesti sa ii oferi partenerului senzatii de nebanuit.

Vizionare placuta


Kudika
16 August 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.