Setari Cookie-uri

Dictionar de simboluri: Culoarea personalitatii tale

Mesajele secrete transmise de culori

Ti s-a intamplat vreodata sa deschizi sifonierul intr-o zi si sa constati ca ai foarte multe haine intr-o singura culoare? Dar te-ai intrebat de ce preferi o anumita nuanta pentru peretii tai?

Culorile pe care le porti si de care te inconjori pot trimite mesaje ascunse pe care tu nu le percepi la nivel constient. Intr-un fel sau altul, culorile sunt o forma de comunicare non-verbala

Iata care sunt explicatiile culorilor.

Rosu

Aceasta este culoarea energiei pure, a actiunii si a nevoilor fizice. Este cea care indeamna la supravietuire si te alerteaza atunci cand in jur apar pericole. Este energizanta si are capacitatea de a stimula nervii.

Te poate impulsiona sa treci la actiune si te stimuleaza din punct de vedere mental. Oamenii care poarta aceasta culoare sunt foarte deschisi, temerari si au calitati de conducatori.

De regula, semalizeaza o persoana care are incredere in fortele sale si da dovada de multa vointa.

Citește și:

sursa foto shutterstock femeie atletica face o saritura

Portocaliu

Este culoare caldurii sufletesti, a fericirii si a energiei fizice. In unele momente, aceasta culoare te poate inspira si te ajuta sa iti revii dupa o dezamagire. In sine, este o culoare optimista, pozitiva pe care trebuie sa o incluzi in viata ta.

Ea desemneaza o personalitate spontana si te ajuta sa vezi partea plina a paharului. Este o culoare stimulanta si poate incita oamenii la comunicare si inlesneste relationarea.

Galben

Aceasta culoare, desi este asociata in mod traditional cu gelozia, are in fapt o alta insemnatate. Ea este simbolul educatiei, a oamenilor autodidacti si a pasiunii pentru cunoastere. Galbenul rezoneaza in partea stanga a creierului si stimuleaza facultatile mentale, crescand puterea de perceptie si acuratetea in gandire.

De asemenea, sporeste capacitatile creative si gandurile originale. Orice nuanta de galben este vesela, luminoasa si lasa impresia de fericire si si vise implinite.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 August 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.