Setari Cookie-uri

10 barbati din carti pe care ii vei adora!

Personaje masculine din literatura universala pe care le cautam in viata reala

Cartile ajuta la modelarea personalitatii unui om. Biblioteca poate spune multe despre aspiratiile acesteia, despre dorintele si nazuintele sale. O carte poate fi un prieten pe viata si te poate ajuta sa capeti perspective noi asupra lumii.

Exista acele volume minunate in literatura universala care te captiveaza si te atrag cu totul in universul lor. Traiesti alaturi de personajele tale preferate si treci prin acelasi sentimente ca si ele.
Uneori, cand recitesti o anumita carte la varste diferite, descoperi noi si noi fatete ale unei povesti, filtrate prin propria experienta.

Eroii cartilor raman alaturi de noi toata viata si uneori, le cautam modelele de comportament in lumea reala. Iata 10 personaje masculine din carti de care ai voie si trebuie sa te indragostesti iremediabil.

1. Fitzwilliam Darcy – Mandrie si prejudecata

Cine nu il adora pe mandrul si incapatanatul Darcy? Personajul masculin principal din opera de capatai a lui Jane Austen a facut numeroase femei sa suspine de-a lungul timpului. La prima vedere, el pare un om distant, arogant si care ii dispretuieste pe toti ceilalti care nu-si pot masura averea cu a sa.

Citește și:

Darcy se indragosteste treptat de Elizabeth Bennet si o cere in casatorie. Modalitatea aleasa pentru a-i face declaratia de dragoste este insa departe de a fi ideala si nu reuseste decat sa o jigneasca pe Lizzie, care ii refuza propunerea.

Pe masura ce ea afla tot mai multe lucruri noi despre stapanul de la Pemberley, parerea tinerei se schimba.

Aventurile celor doi protagonisti au facut cu siguranta ca Mandrie si Prejudecata sa fie una dintre cele mai apreciate povesti de dragoste din toate timpurile.

sursa foto: captura YouTube

Vizionare placuta


Kudika
22 August 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.