Setari Cookie-uri

5 Persoane straine care iti pot schimba viata

Putem sa spunem ca un profesor de la facultate de schimba viata, sau iubitul din adolescenta, sau bunica cu sfaturile ei intelepte, dar sunt si cateva persoane straine care au o importanta deosebita in viata noastra fara ca noi sa ne dam seama.

In viata ne este dat sa intalnim diferite persoane care sa isi lase amprenta asupra noastra. Fie ca este vorba de o iubire care se aprinde si se stinge mai ceva ca un foc de tabara, fie ca este vorba de o prietena buna, sau de o cunostiinta care ne indruma pasii catre orizonturi mai limpezi, aceste persoane ne schimba viata intr-o masura mai mica sau mai mare.

Dar mai sunt si persoane straine care pot avea o mare semnificatie in viata noastra si care ne pot amesteca gandurile in fel si chip. Sunt sigura ca la cateva dintre ele nici nu te-ai gandit, chiar daca si tie ti s-a intamplat sa le intalnesti.

foto grup de fete cu semnul intrebarii pe fata sursa shutterstock

1. Autorul cuvintelor potrivite pe care le-ai citit la momentul potrivit

Atunci cand esti intr-un moment dificil si simti ca nu stii in ce directie sa o iei, parca simti ca nu mai am niciun rost si ca nu stii ce sa faci de acum cu viata ta, ai nevoie de ceva care sa te scuture bine si sa te aduca cu picioarele pe pamant.

Citește și:

Fie ca treci printr-o despartire grea, sau ai ramas fara job, fie ca ai pierdut pe cineva drag, sau te-ai certat la cutite cu cea mai buna prietena, nu ai nevoie de sfaturi banale si critici constructive, ai nevoie de ceva motivational, ceva care sa iti dea puterea sa mergi mai departe, si de cele mai multe ori se intampla sa dai peste cate un citat care sa te reprezinte, sau care sa iti ilustreze starea de spirit din momentul respectiv si sa crezi ca cineva chiar te intelege si iti da curajul sa mergi mai departe.

2. Bunul samaritean de pe strada

Te poti afla in situatia in care ai scapat portofelul (sau telefonul, sau o carte, sau o hartie pe care aveai notat ceva important) pe jos fara sa iti dai seama, iar barbatul dragut din spatele tau sa observe acest lucru si sa ti-l returneze. In acel moment pot interveni mii si mii de ganduri, iti poti face o multitudine de scenarii si se poate intampla chiar ceea ce vezi in filmele de dragoste, el sa fie atat de patruns de privirea ta incat sa te invite la o cafea si de acolo sa traiesti o poveste de dragoste cum numai in basme mai auzi.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 August 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.