Setari Cookie-uri

Secretele magicienilor: 5 trucuri cu carti DEZVALUTE

Daca sunt executate corect, trucurile de magie sunt pe placul tuturor si ne incanta ori de cate ori avem ocazia sa asista la unul dintre ele. De multe ori reusesc chiar sa ne sperie, dar acum ne referim la cele mai comune dintre ele si anume la trucurile cu carti.

Atat de spectaculoase si totusi atat de simple. Unele trucuri de magie sunt mai simple decat par. Cu toate acestea, magicienii reusesc sa ne surprinda de fiecare data, iar in cazul celor mai buni dintre ei nu reusim sa vedem cum executa aceste trucuri.

Special pentru cei pasionati de magie, si nu numai, am cautat cateva trucuri dezvaluite. Vizionare placuta!

1. Truc de carti cu foarfeca

In filmuletul de mai jos puteti observa un truc aparent complicat, dar va asigur ca nimic nu este mai simplu daca esti pregatit intr-adevar.

Dupa cum putem vedea, nu este nimic deosebit la acest pache de carti, dar este ceva cu totul special la acest truc. Cartile sunt acoperite cu o cutie goala de lemn si scutura cartile astfel incat sa ne asiguram ca nu au cum sa iasa din cutie.

Magicianul ia o foarfeca si face cateva taieturi magice in aer, deasupra pachetului de carti din cutie.

Citește și:

Cutia este scuturata inca o data, iar cartile au fost taiate in bucati ca prin magie. Aduna toate bucatile de carti si le pune pe toate in pachet. O scuturare magica si cartile sunt intregi!

Trucul dezvaluit: Cutia de lemn contine o cutiuta mai mica unde se afla cartile dea taiate. Cand incepe trucul, magicianul ne asigura ca pachetul de carti este in regula aratandu-ne cateva dintre ele, dar restul face parte din cutia de lemn. Scuturarea cutiei de lemn are ca scop intoarcerea acesteia pentru ca magicianul sa isi poata realiza trucul asa cum trebuie.

Vizionare placuta


Kudika
24 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.