Setari Cookie-uri

5 Costumatii pentru Halloween

Pe data de 31 octombrie a fiecarui an sarbatorim Halloween-ul unde trebuie sa ne costumam si sa ne alegem cu grija tinutele pentru a fi cat mai inspirate si cat mai originale.

Cum obisnuim sa preluam fel si fel de sarbatori de la americani pentru ca ni se par mai interesante ale lor decat ale noastre asa am preluat de ceva timp si aceasta sarbatoare numita Halloween.

Treaba sta in felul urmator: cativa oameni se strang intr-un local si se costumeaza dupa bunul plac (pentru ca nu am preluat decat partea distractiva a acestei sarbatori). Costumele ar trebui sa fie cat mai intunecate si cat mai insangerate posibil, dar la noi se merge pe orice fel de costumatie: femeile aleg de cele mai multe ori sa fie Catwoman, iar barbatii Superman.

Am sa va propun cateva costumatii pentru sarbatoarea acestei luni care sper sa va ajute in momentele in care inspiratia nu va este alaturi.

1. Mireasa neagra

foto femeie serioasa sursa shutterstock

Miresele ar trebui in mod normal sa exprime eleganta, inocenta si puritate, sa fie imbracate in alb si cat mai natural machiate. Pentru a adapta acest lucru la sarbatoarea de Halloween va propun o mireasa imbracata in negru si machiata cat mai dark. Efectul cu siguranta va fi unul uimitor si vei fi “mireasa” petrecerii. Ai nevoie de o rochie neagra, un buchet de flori (uscate de preferat) un voal negru si un machiaj macabru.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Octombrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.