Setari Cookie-uri

15+1 Citate superbe despre dragoste si mancare

Daca dragostea trece prin stomac, iar mancarea trebuie preparata cu un strop de dragoste, inseamna ca acolo undeva exista o legatura puternica intre cele doua. Hai sa descoperim impreuna despre ce este vorba.

Se spune ca dragostea trece prin stomac si ca atunci cand gatesti trebuie sa pui si un pic de dragoste. Ba mai mult de atat, se aude prin targ cum ca barbatilor trebuie sa le cuceresti mai intai gusturile culinare pentru a avea un drum sigur catre inima lor.

In zilele noastre din ce in ce mai putine femei gatesc acasa din cauza lipsei de timp. Preferam sa luam ceva de pe drum sau sa apelam la produse semipreparate care nu necesita foarte mult timp pentru a fi pregatite.

Sa ne delectam cu cateva citate care imbina arta de a gati cu arta de a iubi si sa vedem care este legatura dintre cele doua:

1. "Gatitul este precum iubirea: Trebuie sa te implici cu totul, sau sa nu te implici deloc." - Harriet van Horne

Descopera pe Kudika: 25 de Citate speciale despre dragoste si prietenie

2. "Nu poti sa gandesti bine, sa iubesti bine, sa dormi bine, daca nu ai cinat bine." - Virginia Woolf

Citește și:

3. "Mancarea este simbolul dragostei atunci cand cuvintele nu sunt adecvate." - Alan D. Wolfelt

4. "Este absolut nedrept atunci cand femeile spun ca barbatii nu vor decat un singur lucu: sex. De asemenea avem nevoie si de mancare." - Jaron Kintz

5. "Nu exista dragoste mai sincera decat dragostea pentru mancare." - George Bernard Shaw

6. "Daca iti doresti cu adevarat sa iti faci un prieten, mergi acasa la cineva si mananca alaturi de persoana respectiva...oamenii care iti ofera mancare iti ofera si inima lor." - Cezar Chavez

Vizionare placuta


Kudika
1 Noiembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.