Setari Cookie-uri

Top 5 cele mai bune momente de striptease masculin din filme

Hollywood, pentru placerea doamnelor

In periplul meu printre filmele de la Hollywood, am vazut numeroase productii care se invart in jurul unor numere de striptease feminin, de la o Demi Moore senzuala in filmul numit, cum altfel, Striptease la Salma Hayek absolut malefica in From Dusk till Dawn pana la Jenna Jameson absolut penibila in Zombie Strippers.

Am vazut la nuri pana cand mi-au iesit pe urechi si ma tot intrebam daca nu cumva in Cetatea Eterna a filmului este cuibul sexismul (ei, nu).

In virtutea egalitatii, am sapat dupa filme cu stripperi. Am gasit cateva, nu mai mult de 10 iar o parte dintre ele sunt atat de slabute incat nici nu are rost sa ne batem capul cu ele. Am ales pentru voi 5 productii rasarite cu barbati de meserie dansatori la dorsum nudum.

1. Magic Mike -2012

Filmul a fost lansat in 2012 si se bucura de prestatia unor nume mari: Matthew McConaughey, Channing Tatum in rol principal si Alex Pettyfer.

Citește și:

Mike Lane este un meserias pe la vreo 30 de ani din Florida ajuns in pragul falimentului. Noaptea se transforma in Magic Mike, un “dansator exotic” intr-un grup numit Kings of Tampa.

Intr-o seara, tanarul sau coleg (simpaticul Pettyfer) de la serviciu de zi il urmeaza in barul in care presta iar de aici lucrurile se precipita. Tanarul are din ce in ce mai mult succes care i se urca la cap si nu mai are nicio limita. Adam capata cateva obiceiuri proaste ii pot ruina viata dar si relatia dintre sora lui, Brooke si Magicul Mike.

Citeste pe Kudika.ro

Video: TOP 10 cele mai tari orgasme de la Hollywood

Legaturi periculoase: Idilele imorale din pelicule de Hollywood

Vizionare placuta


Kudika
6 Noiembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.