Setari Cookie-uri

Numerologie: Semnificatia numerelor in anul 2014 pentru fiecare luna

Calcul numerologic pentru 2014

Numarul 4

Luna corespunzatoare: Iunie

Acum este cel mai bun moment din an pentru planurile de viitor. Cei mai multi dintre noi vor acorda mai multa atentie perspectivelor si vor reflecta asupra schimbarilor prin care au trecut. Vom stabili legaturi noi cu persoane interesante si creative de la care vom avea multe lucruri de invatat.

Cel mai mare succes il vor avea cei care stiu cum sa puna in practica toate cunostintele acumulate. Iunie este luna comunicarii si a analizezi obiective si concrete.

Numarul 5

Luna corespunzatoare: Iulie

A doua luna a verii vine cu un aer foarte creativ si plin de inspiratie. De aceea, este luna in care marile proiecte profesionale pot avea succes. Parteneriatele de asemenea sunt favorizate si poti reusi in tot ce ti-ai propus daca accepti sa lucrezi alaturi de colegii tai.

Vom invata toti sa socializam mai mult si sa fim mai deschisi cu cei din jurul nostru. De asemenea, poate aparea ocazia sa innodam prietenii noi sau sa reluam legatura cu oameni din trecut.

Citește și:

Numarul 6

Luna corespunzatoare: August

6 este numarul muncii sustinute si a eforturilor majore. Desi in general, toata lumea este cu gandul la vacanta, august 2014 va fi o luna aparte. Aceasta perioada va fi foarte aglomerata iar nivelul de stres va creste. De aceea, este nevoie de foarte multa atentie si de o prudenta sporita.

Accidentele pot fi mai dese, de aceea trebuie sa ne concentrem asupra sarcinilor pe care le avem de indeplinit si sa fim foarte atenti la starea de sanatate.

Vizionare placuta


Kudika
12 Noiembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.