Setari Cookie-uri

Copiii indigo - misterul sufletelor pure

Spiritele cu cea mai nobila misiune

Termenul a fost folosit prima data de Nancy Ann Tappe, in 1982. Intr-una dintre lucrarile sale, ea a definitivat un instrument complex de clasificare a oamenilor in functie de nuanta aurei acestora.
Cei care au studiat fenomenul cred ca cele mai multe astfel de spirite s-au nascut in numar mare in ultima suta de ani, cu predilectie din anii ’70 pana la inceputurile lui 1990.

Acest lucru s-a intamplat pentru ca Pamantul trece prin Kali Yuga, a patra etapa a unui mare ciclu temporal. In aceasta perioada, oamenii s-au distantat cel mai mult in istorie de divinitate si incep sa uite de samburele dumnezeiesc din fiecare dintre noi.

copil indigo

foto DespositPhotos

Copiii indigo vin sa echilibreze aceasta situatie si sa pregateasca oamenii pentru intrarea in Satya Yuga, o perioada in care vom atinge desavarsirea spirituala. Prin intermediul spiritelor indigo, se va trezi intreaga constiinta divina a omenirii.

Citește și:

Copiii indigo sunt cele mai pure forme de existenta a spiritului intrupat. Aura lor are in totalitate aceasta culoare si nu au nicio datorie karmica de achitat. Termenul a pornit de la adeptii curentului New Age (Noua Era) si desemneaza acele persoane care au ca misiune deschiderea caii omenirii catre o treapta superioara a existentei.

Desi nu exista inca nicio dovada stiintifica a existentei lor, multi sunt cei care cred in acestia si in misiunea lor. Copiii indigo se nasc cu puterea de a vindeca boli sau de a alina suferinta fizica. Se spune despre ei ca au un IQ atat de mare incat devin uneori de neinteles. Cunosc viitorul si trecutul, fara ca cineva le vorbeasca despre asta, sunt foarte linistiti, prietenosi, iubitori si deschisi.

De asemenea, despre ei se crede ca dezvolta talente mult peste varsta copilariei. Invata de mici sa articuleze corect fraze complete, canta, danseaza, deseneaza, compun muzica si sunt genii in matematica.

Citește și:

Micutii cu o asemenea misiune pot fi impartiti in 4 categorii:

Vizionare placuta


Kudika
26 Noiembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.