Setari Cookie-uri

Cum sa arati bine in fotografii: Cateva secrete profesionale

Pentru a iesi bine in poze de fiecare data trebuie sa tii cont de cateva trucuri pe care fotografii profesionisti le tin bine ascunse si nu le dezvaluie decat atunci cand vor ei. Noi am reusim sa aflam cateva care speram sa iti fie de folos.

Fotografiile sunt lucruri care peste ani si ani ne aduc aminte de momente frumoase, de clipe minunate petrecute alaturi de cei dragi.

Am vrea sa aratam bine in fiecare poza daca s-ar putea si de obicei incercam sa vedem care este pozitia care ne caracterizeaza, din ce unghi aratam mai bine si care este partea care ne avantajeaza cel mai mult pentru a putea avea cele mai frumoase fotografii.

Unde mai pui ca luam la puricat si revistele de moda si analizam pictorialele pentru ca mai apoi sa mergem in oglinda si sa incercam sa obtinem zambetul perfect pe care sa il tinem minte de acum inainte.

foto femeie frumoasa sursa shutterstock

Cu toate astea se intampla ca de cele mai multe ori sa nu reusim sa avem cele mai bune fotografii asa cum ne-am fi dorit.

Aici intervin stafurile expertilor si nu, nu ma refer la photoshop pentru ca un fals mai mare nu exista.

Citește și:

Daca stii ca urmeaza sa ai o sedinta foto trebuie sa te pregatesti cu ceva timp inainte, cel putin cu 2-3 zile. Ai grija sa dormi suficient, sa nu mananci alimente care ar putea sa te baloneze, sa ai grija de tenul tau si sa il cureti asa cum trebuie si sa iti aplici un machiaj profesional.

Vizionare placuta


Kudika
27 Noiembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.