Setari Cookie-uri

5 + 1 Efecte ciudate pe care le produce cartea 50 Shades of Grey

Te-ai fi gandit vreodata ca o carte poate avea un asemene aimpact asupra cititorilor si ca poate produce dezechilibre psihice atat de mari? 50 Shades of Grey este una dintre cele mai controversate carti ale tuturor timpurilor atat din punct de vedere al continutului cat si din punct de vedere al efectelor pe care le are asupra publicului.

Este poate una dintre cele mai controversate carti din lume. Unii ar spune ca este un film porno scris si ca nu merita citita, altii spun ca este vorba de mai mult de atat, ca este o carte prihologica de unde ai ce invata.

Unii o citesc din curiozitate, altii din placere, dar mai sunt si cei care citesc ca sa le treaca timpul mai repede in metrou sau cand stau la coada la supermarket.

Motivul pentru care citim o carte este mai putin important. Ceea ce conteaza cu adevarat este sa intelegem mesajul pe care autorul doreste sa il transmita prin cartea lui si sa privim lucrurile intr-un alt mod, sa ne ofere mai multe perspective asupra subiectului abordat.

foto adolescenta zambind sursa shutterstock

Unele carti au un efect psihologic foarte mare. Ne schimba perceptiile despre viata, despre oameni, despre lucrurile care ne inconjoara, iar altele au tendinta de a ne schimba comportamentul astfel incat nici noi nu ne mai recunoastem reactiile in diferite situatii.

Citește și:

50 Shades of Grey nu face exceptie de la regula si vine cu cateva efecte mai mult ciudate decat surprinzatoare, am putea spune.

Vizionare placuta


Kudika
29 Noiembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.