Setari Cookie-uri

Astrologie: Caracterul tau in functie de luna in care te-ai nascut

Personalitatea si calitatile tale pot fi influentate de luna nasterii

Cei mai multi dintre noi se orienteaza doar dupa ghidul astrologic atunci cand vine vorba de descifrarea caracterului unei persoane. Luna nasterii joaca insa un rol important in determinarea personalitatii cuiva.

Ianuarie

Cei nascuti in prima luna a anului sunt persoane pe care intr-adevar te poti baza oricand. Viata profesionala este foarte importanta pentru ei, precum si studiile. Le place sa invete lucruri noi si sunt foarte seriosi atunci cand se dedica unei cauze.

In ceea ce priveste cariera, sunt foarte ambitiosi si vor ajunge cu siguranta foarte departe insa doar prin puterile lor. Acesta este unul dintre defectele celor nascuti in ianuarie, accepta foarte greu ajutorul cuiva.

Au standarde foarte inalte si tind sa devina foarte critici atunci cand ceilalti nu se ridica la inaltimea asteptarilor. In dragoste sunt destul de rezervati si nu se indragostesc foarte usor. Totusi, atunci cand o fac sunt foarte loiali insa pot deveni gelosi.

Citește și:

femeie iarna

foto shutterstock femeie blonda

Februarie

Persoanele nascute in februarie sunt foarte idealistesi viseaza cu ochii deschisi. Cel mai important lucru pentru ei este familia si vor face tot ce le sta in putere pentru a-i ajuta pe cei de langa ei. Sunt foarte onesti si dedicati insa in acelasi timp, sunt oameni deosebit de sensibili.

Le lipseste uneori determinarea insa atunci cand se incapataneaza, sunt competitori demni de luat in seama.

Desi le place sa isi faca prieteni, sunt totusi oameni precauti atunci cand vine vorba de viata sentimentala. Sunt foarte romantici si cred in sufletele pereche. Uneori insa dau dovada de naivitate si pot fi raniti foarte usor.

Martie

Martienii sunt chiar asa cum le spune luna in care s-au nascut. Sunt oameni foarte bataiosi si lupta pentru telurile lor cu toata puterea. In ciuda aparentelor, sunt totusi destul de usor de influentat si pot intra in incurcaturi din aceasta cauza.

Citește și:

In dragoste, nu sunt foarte fideli nici macar atunci cand iubesc. Au obiceiul sa insele nu din lipsa de respect ci pentru ca sunt oamenii care nu pot rezista ispitei. Sunt generosi insa doar cu persoanele la care tin foarte mult si nu fac niciodata acte gratuite de bunatate.

Adora sa calatoreasca si sunt foarte independenti. Daca dispun de resursele financiare necesare, vor face multe deplasari si nu se vor stabili intr-un loc anume decat in anii maturitatii.

Vizionare placuta


Kudika
11 Decembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.