Setari Cookie-uri

Astrologie: Caracterul tau in functie de luna in care te-ai nascut

Personalitatea si calitatile tale pot fi influentate de luna nasterii

Octombrie

Aceste persoane pot fi deosebit de sincere. Au suflete calde si sunt foarte generosi. Au uneori o aparenta rece, indiferenta sau chiar dura insa in interior, sunt oameni foarte blanzi si generosi. Totusi, atunci cand trebuie sa isi apere principiile sau chiar pe oamenii la care tin, se transforma in mici fiare.

Nu sunt neaparat diplomati si au obiceiul sa fie foarte critici atunci cand spun adevarul. Nu cred aproape niciodata in sentimente menajate pentru ca nu se asteapta ca pe ei sa ii menajeze pe cineva.

In dragoste sunt foarte fideli si pot deveni usor gelosi. De la partener cer loialitate si daca simt ca aceasta nu le este oferita, pleaca fara sa se uite in urma.

Noiembrie

Dau dovada de originalitate aparte cei nascuti in aceasta luna. Sunt foarte inteligenti, preocupati de studiu si lectura. Isi imbunatatesc permanent cunostintele si au o cultura generala impresionanta. Sunt totusi foarte greu de inteles si au obiceiul sa se interiorizeze.

Citește și:

Nu au foarte multi prieteni si nici nu se indragostesc foarte usor. Simt insa nevoia de afectiune si o vor cauta uneori la oamenii nepotriviti, doar de dragul provocarii.

Nu sunt foarte fideli dar nu insala din rautate ci din nesiguranta. Nu isi controleaza foarte bine temperamentul si pot fi absolut vulcanici atunci cand se enerveaza sau cand se indragostesc.

Decembrie

Oamenii nascuti in ultima luna a anului sunt foarte dedicati vietii de familie. Au abilitati de conducatori insa fac acest lucru prin diplomatie, nu prin forta. Sunt oameni foarte calzi si foarte corecti.

Nu accepta jumatatile de masura nici in dragoste, nici in viata profesionala. Muncesc uneori pana la epuizare si nu le este teama de responsabilitati.

Nu pun foarte mult pret pe bani si atunci cand ii obtin, ii folosesc in primul rand pentru a-i bucura pe cei dragi.

Citește și:


foto prima pagina shutterstock
femeie cu caciula gri

Vizionare placuta


Kudika
11 Decembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.