Setari Cookie-uri

3 Balsamuri naturale impotriva racelii

Sunt putini cei care scapa iarna de gripa sau raceala.Tocmai de aceea este foarte bine sa ai la indemana un balsam cu ingrediente 100% naturale, eficient pentru durerile de piept, pentru nasul infundat sau durerile de cap. Cel cu untura de gasca, precum si cel cu eucalipt te vor ajuta sa uiti ca te confrunti cu o raceala.

Balsam frectie impotriva recelii, pe baza de untura de gasca

Un remediu natural contra racelii ce combina substante naturale de origine vegetala si animala. Contine untura de gasca, un ingredient recunoscut pentru eficienta sa impotriva durerilor in piept. Balsamul actioneaza promt! Imediat ce il folosesti te vei simti mult mai bine. Are actiune antivirala, analgezica si imuno-corectoare.

Asadar, untura de gasca poate ameliora usor orice simpotm al racelii si combate durerile articulare. Din ingredientele acestui balsam nu lipsesc nici ceara de albine, eucaliptul, echinaceea, esenta de tei, camphor si alte numerose uleiuri esentiale, precum si numerosi antioxidanti 100% naturali.

Este ideal sa il aplici seara, inainte de culcare, pe piept si pe spate, prin frectie.

Balsam natural Nicolett, pentru raceala, cu lavanda si ulei esential de eucalip

Citește și:

Un balsam care contine ulei de masline extravirgin, ulei de cocos, ceara de albine, vitamina E, ulei esențial de menta, lavanda si eucalipt. Adica ingrediente naturale care pot face cu adevarat minuni in tratarea unei gripe sau a unei raceli usoare.

Unguentul va calma durerile de cap si a celor musculare. Uiti chiar si de durerea cauzata de gripa a spatelui si a pieptului. Poate fi un adevarat aliat in sezonul rece pentru ca odata ce l-ai aplicat pe piele iti va oferi o senzatie de caldura si confort. Te vei simti mult mai relaxata.

Este in acelasi timp revigorant, iar nasul infundat sau astenia fizica, greu de infruntat in timpul friguros, nu va mai fi o corvoada pentru nimeni.

Contine ulei esential de lavanda- regenerator si calmant, ulei esential de eucalipt, prietenul cel mai bun al aparatului respirator, bun in tratarea starilor gripale si mai ales a bronsitelor.

Citește și:

Balsam Badger cu eucalipt, rozmarin si arbore de ceai

Un balsam aromat pentru piept si un inhalant certificat organic. Este ideal mai ales pentru cei mici. Un masaj linistitor, cu Balsamul Badger ,aplicat seara, inainte de culcare, te va scapa de raceala pana a doua zi. Poate usura respiratia, iar la copii este ideal sa se foloseasca un inhalant cu abur pe langa acest balsam pentru ca eficienta lui sa fie mult mai mare. Este balsamul-minune al iernii, care va creste energia corpului in timpul friguros si va sprijini organismul sa se refaca mult mai repede. Contine ulei esential organic de eucalipt cu aroma canforata patrunzatoare cu miros lemnos, rozmarin, arbore de ceai si numeroase alte plante medicinale traditionale ce calmeaza tusea si efectele nedorite ale gripei.

https://www.ecotrend.ro/badger-aromatic-chest-rub-face-raceala-suportabila-e-un-balsam-traditional-bun-la-toate.html

Citește și:

Madalina Racorean

Sursa foto interior si prima pagina: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
12 Decembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.