Setari Cookie-uri

Top 5 carti erotice cu vanzari astronomice

Cele mai bine vandute povesti despre sex

Sandra Brown ramane probabil una dintre cele mai cunoscute autoare de literatura erotica. In anii '90, standurile magazinelor erau pline cu "operele" sale. Personajele sale erau construite pe acelasi calapod: ele erau doamne cu probleme iar ei erau domni potenti macinati de demoni ascunsi si le puteau aduce pe femei la orgasm de la prima penetrare.

Vremurile si gusturile s-au schimbat iar pretentiile in materie au inceput sa creasca. Prin urmare, publicul a (re)descoperit literatura lui Nin sau scrierea patimasa a lui Reage.

1. Fifty Shades of Grey (50 de umbre intunecate) – E.L James

De la Twilight citire a luat nastere seria de carti care a incins imaginatia gospodinelor din toata lumea. E.L James, autoarea cartilor, este o fana declarata a filmelor din saga Amurg si a scris cateva povesti care ii aveau in centru pe Edward si pe Bella pe site-urile de fanfiction.

Citește și:

Una dintre ele, Master of the univers, a avut mare succes la publicul amator si asa a luat nastere Fifty Shades of Grey.

Inlocuieste-l pe vampirul stralucitor de 100+ de ani cu adolescenta banala de 18 ani de care se indragostesc sugatorii de sange, varcolacii si liceenii in egala masura cu Fat-Frumosul sado-masochist, chipes de pica domn Grey si Anastasia. Aceasta se pare ca este reteta succesului de care James a profitat din plin.

Prin urmare, Anastasia este o tanara virgina, ascultatoare de Britney Spears care se indragosteste de Christian cel abuzat si plin de bani care poate avea o erectie doar atunci cand isi domina in totalitate partenera. Acesta ii controleaza mesele, hainele, ce citeste si ce muzica asculta iar la final, cum altfel, se iubesc si biciuiesc fericiti pana la adanci batraneti.

cuplu sexy

foto shutterstock cuplu elegant

Citește și:

2. Povestea lui O – Pauline Reage

Despre O am scris si in alte randuri insa de data aceasa, v-o recomandam daca va incingeti prea tare dupa cele 50 de umbre plictisitor de intunecate. O este departe de a fi demoazela pudica si nestiutoare intr-ale iubirii carnale.

Tocmai aceasta iubire o va duce pe o panta descendenta si o va arunca in bratele a numerosi barbati pe care nici macar nu are dreptul sa ii priveasca in ochi. Nu este cea mai magulitoare carte pentru femei si este contestata de numeroase voci din cauza tratamentului brutal la care O este supusa pentru a oferi placere.

Personajul isi pune inima si corpul pe tava la dispozitia celor doi barbati pe care crede ca ii iubeste. Intaipe Rene iar mai apoi pentru cel care o va insemna pentru vecie drept proprietatea sa, Sir Stephen.
O este incatusata, biciuita de femei si barbati, invatata sa umble goala si incorsetata, pe scurt se lasa dresata pentru a-i face pe plac lui Stephen.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Decembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.