Setari Cookie-uri

Ezoteric: Ritualuri, vraji si farmece de dragoste

Cum sa atragi iubirea de partea ta prin metode neconventionale

Nord – pamant
Sud – foc
Vest – apa
Est – aer

Apoi prepara intr-o sticluta curata un amestec intre ulei de trandafir, ulei de iasomie si ulei de levantica in parti egale. Pun in amestec un strop de vanilie curata sau chiar o pastaie intreaga si un fir de coada-soaricelului.

Inmoaie in aceasta solutie o funda rosie mai lunga cu care sa poti lega impreuna cele doua statuete, fata in fata. In tot acest timp, gandeste-te la dragoste in cea mai pura forma, imagineaza-te indragostita, alaturi de sufletul tau pereche.

De asemenea,poti prepara un amestec special pentru a-ti obloji o inima franta. Pentru acest ritual, trebuie sa asezi simbolurile elementelor potrivit punctelor cardinale insa alaturi de ele aseaza cate o lumanare astfel:

Nord – pamant- lumanare galbena sau verde
Sud – foc – lumanare rosie
Vest – apa – lumanare albastra
Est – aer – lumanare alba

Amestecul consta in 5 picaturi de ulei de trandafir, 5 picaturi de ulei de neroli, 15 picaturi de ulei de cedru, 5 picaturi de ulei de jojoba si 5 picaturi de ulei de levantica.

Inmoaie de data aceasta o panglica alba si infasoara statuia feminina cu ea. In timp ce treci funda in jurul acesteia, gandeste-te la pace interioara si indu-ti o stare de calm.

Aceste ritualuri se pot executa pe tot parcursul anului. Sunt insa mult mai puternice daca sunt indeplinite pe Luna Plina, in momente in care nu sunt planete retrograde sau la echinoctii si solstitii.

foto prima pagina shutterstock femeie cu potiune

Vizionare placuta


Kudika
7 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.