Setari Cookie-uri

Cadoul de Ziua indragostitilor: Ce spune despre relatia ta

Ziua indragostitilor se apropie cu pasi repezi si sunt sigura ca fiecare barbat de pe lumea asta incearca sa caute un cadou cat mai inspirat pentru iubita sau sotia lui. Afla ce spune cadoul de Ziua Indragostitilor despre relatia voastra sau despre el. Te-am facut curioasa, nu?

Probabil cel mai memorabil cadou primit de Ziua indragostitilor este si va ramane un animalut de plus dragut si pufos. Aproape ca am izbucnit in lacrimi.
Si asta nu pentru ca dupa aproape vreo 7 ani de relatie, speram ca acesta ar fi momentul in care va scoate mult ravnitul inel. Si nu pentru ca un animalut de plus poate parea cel mai ieftin si neinspirat cadou de Ziua Indragostitilor din partea cuiva care cheltuieste cateva sute de euro pe te miri ce. Ci pentru ca era o maimuta de plus.

Nu ma intelege gresit, imi plac maimutele, insa acest mic cadou m-a facut sa imi dau seama cat contez eu pentru acest flacau. Verdictul: cam... deloc.

Bineinteles ca exista si foarte multe categorii in care poti include un cadou de Ziua Indragostitilor: cadouri neinspirate(precum maimuta mea de plus) , cadouri romantice si, de ce nu, cadouri sexy de Ziua Indragostitilor etc. si fie ca e pentru el sau pentru ea acesta poate spune multe despre personalitatea cuiva.
Afla in continuare ce spun acestea despre relatia voastra sau mai bine spus... despre el.

Citește și:

Cadoul romantic de Ziua Indragostitilor

Weekend-ul romantic
Doar cateva lucruri iti fac placere pe lumea asta, si weekend-ul romantic petrecut departe de ochii curiosilor este unul dintre ele. Asta e dragoste adevarata!
Verdictul: Sunteti aventurosi, amuzanti si va place sa petreceti timpul in compania persoanei iubite. O adevarata reteta pentru succesul unei relatii.

Inelul de logodna
Un cadou cam comun luand in considerare ca e Ziua Indragostitilor, dar cui ii pasa? Este simbolul iubirii nemarginite si al angajamentului fata de persoana iubita. Plus ca toate prietenele tale care nu au primit inca mult asteptatul inel vor muri de invidie.
Verdictul: Angajamentul luat unul fata de celalalt ne reaminteste ca iubirea este esenta Zilei indragostitilor, iar acest lucru se reflecta si in relatia voastra.

Foto 1: cuplu indragostiti, shutterstock

Citește și:

Bijuteriile
Acesta este un cadou decent dintr-un singur motiv: pietrele pretioase sunt rare, valoroase si rezista in timp, la fel ca si relatia voastra.
Verdictul: Relatia voastra “straluceste” ca toata lumea sa o vada.

Cadouri hand-made (facute chiar de el)
Fie ca e un CD cu muzica ta preferata sau un voucher in care te programeaza pentru un masaj facut de el la domiciliu, este evident ca tine foarte mult la tine si a pus suflet in cadoul oferit. Atentie! Uita-te mereu la marfa, nu la eticheta de pret!
Verdictul: Relatia voastra se bazeaza pe un respect reciproc si pe iubire adevarata. Pretuieste-o!

Cina pregatita de el
Mancarea poate fi seducatoare. Mancarea pregatita de iubitul tau e de-a dreptul delicioasa? Savureaza fiecare imbucatura pentru ca nu va fi nevoie sa te duci foarte departe pentru a primi si un desert.
Verdictul: Iubitul tau este o persoana cu picioarele bine infipte in pamant in care iti poti infige coltii linistita. Pofta buna!
cina indragostiti

Citește și:

Foto 2: cina de Valentine's day, shutterstock

Cina la un restaurant de lux
Chiar daca nu e cea mai originala alegere poate fi oportunitatea perfecta pentru amandoi pentru a va relaxa si a va incanta simturile, si de ce nu pentru a va (re)cunoaste.
Verdictul: Relatia voastra nu are nevoie de fluturi in stomac pentru a pastra vie flacara iubirii. Sa inchinam pentru asta!

Ciocolata
Acesta este cadoul pe care tatal tau il aduce mamei tale in fiecare an de Ziua indragostitilor? Eventual cumparat de la magazinul din cotul casei? Probabil nu e chiar relatia perfecta in viziunea ta, nu?
Verdictul: Nu te lasa pacalita! Bomboanele de ciocolata scot in evident blandetea si bunatatea lui fata de tine.

Cadouri ciudate sau sexy de Ziua Indragostitilor

Lenjerie comestibila sau alte obiecte cu tenta sexuala
Lenjerie comestibila, sutien care straluceste in intuneric sau filme erotice? Sunt demne mai degraba de petrecerea burlacitelor, nu de Ziua indragostitilor.
Verdictul: Trimite-l pe iubitul tau la o bauta cu baietii. Nu este pregatit pentru o relatie serioasa.

Citește și:

Un tatuaj cu numele tau
Felicitari! Te intalnesti cu un sociopat.
Exista intr-adevar cateva persoane care vad asta ca pe un gest suprem prin care isi declara iubirea eterna si angajamentul fata de tine, insa majoritatea oamenilor normali considera ca e un cadou infiorator.
Verdictul: Spune-i ca il iubesti insa cu prima ocazie fugi cat te tin picioarele pe usa din spate.

Cadouri neinspirate de Ziua Indragostitilor

Lucruri pentru baie/spa
Poate fi o spuma de baie cu mireasma ta favorita sau un voucher pentru un luuuung masaj de relaxare. Chiar daca ambele cadouri pot fi dragute, niciunul dintre ele nu primeste foarte multe puncte cand vine vorba de originalitate… sau intimitate.
Verdictul: Un cadou tern pentru o relatie si mai terna. Chiar daca relatia voastra este confortabila, cu siguranta nu este demna de un roman de dragoste.

Citește și:

Un roman de dragoste
Daca iti desfaci cadoul pentru a gasi unul dintre acele romane siropoase in care personajul principal iti poarta numele, fie ai 15 ani, fie personalitatea ta lasa de dorit in ochii lui.
Verdictul: E timpul pentru a pune intrebari inimii tale despre aceasta relatie, si nu numai.

Mancare luata la pachet
Daca te poate surprinde cu un meniu de mancare chinezeasca intr-o zi obisnuita de marti poate fi dragut, insa daca face asta de Ziua Indragostitilor e pur si simplu un mare lenes.
Verdictul: E timpul sa “arunci” aceasta relatie la gunoi o data cu resturile si cu betisoarele de la mancare.

Flori
Florile sunt un cadou foarte usor de achizitionat care nu necesita un efort foarte mare sau planuri. Nu e chiar cel mai bun mod prin care vrei sa iti declare dragostea mai ales daca obisnuieste sa iti aduca flori atunci cand nu a fost “cuminte”.
Verdictul: Florile pot supravietui mai mult decat relatia voastra daca nu faceti repede o schimbare!
flori rosii

Citește și:

Foto 3: trandafiri rosii, shutterstock

Voucher cadou
Acest cadou il faci si tu matusilor tale de Craciun, nu-i asa? Te face sa te intrebi cat efort trebuie sa depui in aceasta relatie.
Verdictul: Renunta la iubitul tau lenes si “achizitioneaza” alti candidati.

NIMIC
Este unul dintre barbatii independenti care considera ca Ziua indragostitilor este pentru copii si pentru adolescenti? "Norocoasa" de tine!
Verdictul: Gaseste pe cineva care poate lasa prejudecatile personale deoparte si care din cand in cand iti poate satisface si tie nevoile.

Foto prima pagina: cadou de ziua indragostitlor, shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
12 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.