Setari Cookie-uri

Cum sa recunosti pe cineva dintr-o anumita zodie

Da-ti seama din primele cuvinte rostite din ce zodie face parte persoana cu care stai de vorba!

Ni se intampla de cele mai multe ori ca in momentul in care cunoastem pe cineva sa intrebam ce zodie este pentru a face trimitere la cateva caracteristici si a vedea daca suntem compatibili din anumite puncte de vedere sau nu.

Stim ca de exemplu berbecii sunt incapatanati, pestii sunt prietenosi, balantele sociabile, racii cam nehotarati si tot asa pentru fiecare zodie.

foto: femeie magica, Shutterstock

Va propun acum sa invatam lucrurile un pic invers: sa analizam un pic comportamentul unei persoane si astfel sa ne dam seama din ce zodie face parte pentru a ne putea da seama de mult mai multe lucruri decat se arata la o prima intrevedere cand totul este asa cum trebuie.

Berbec

In general, berbecii sunt persoane prietenoase si foarte deschise la prima vedere. Te prind in mreje cat ai zice "berbec" si nici ca mai ai scapare prea usor. Cei nascuti in zodia berbecului dau dovada de o energie senzationala cu care reusesc sa atraga totul in jurul lor.

Citește și:

Femeia berbec: este una dintre cele mai independente femei pe care le-ai cunoscut vreodata si nu are mare nevoie de un barbat in viata ei pentru a se descurca, in schimb crede ca dragostea este motivul ei de a exista. Desi pare o femeie de gheata, este in schimb foarte puternica dar si foarte sensibila in acelasi timp asa ca ai grija cum te porti cu ea.

Barbatul berbec: poate ati mai auzit de comportamentul bipolar (chiar si mie mi s-a spus ca as avea asa ceva desi nu pot sa recunosc asta), este acel comportament care isi schimba starea de la o secunda la alta fara ca nimic major sa se fi intamplat. Barbatul berbec poate sa fie extrem de pasional si de afectuos pentru ca in secunda imediat urmatoare sa fie precum o stanca.

Taur

Taurii sunt de obicei retrasi si tacuti. Le place sa asculte si sa analizeze totul inainte sa intre in discutie pentru a nu spune ceva deplasat. Sunt in acelasi timp si persoane calme si linistite in cea mai mare parte a timpului, dar daca cineva calca pe bec pot devenii foarte violenti.

Citește și:

Femeia taur: la prima vedere pare sa fie femeia perfecta pentru orice barbat. Are toate calitatile pe care acestia le cauta si se impletesc frumos intr-o singura fiinta. Apreciaza barbatii adevarati, barbatii care sunt sigur pe ei si stiu exact ce vor de la viata.

foto: femeie tanara, Shutterstock

Barbatul taur: unul dintre cei mai calculati si mai organizati barbati pe care ai sa ii cunosti vreodata. Taurii sunt familisti si cu gandul la dulcele lor camin. Sunt rabdatori, tacuti si ascultatori. Cu toate aceste calitati sunt partenerii perfecti pentru femeile impulsive deoarece taurii au un talent extraordinar de a stinge flacara certurilor.

Vizionare placuta


Kudika
24 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.