Setari Cookie-uri

Ezoteric: Trezeste-ti spiritul!

Spiritul tau are nevoie de o reimprospatare!

Ai simtit vreodata ca ceva nu este in regula cu tine si ca nu mai ai chef de nimic? Te-ai intrebat ce se intampla cu tine si nu ai gasit niciun raspuns? Inseamna ca spiritul tau trebuie reimprospatat, revitalizat si reconectat la viata.

Din cand in cand trebuie sa te deconectezi de rutina zilnica, de problemele si grijile cotidiene si sa te reconectezi cu tine, sa pornesti o calatorile inauntrul tau si sa te redescoperi din toate punctele de vedere.

Spiritul tau are si el nevoie de liniste, de o conectare absoluta cu trupul tau si cu tot ceea ce te inconjoara asa ca urmeaza acesti cativa pasi pentru a-l putea readuce la viata.

foto: femeie tanara relaxata, Shutterstock

Citeste si Numerologie: Cum sa iti prezici provocarile vietii cu ajutorul numerologiei?

Pentru inceput asaza-te intr-o pozitie confortabila (de preferat turceste) si respira adanc de cateva ori. Inchide ochii si gandeste-te la ceva frumos.

Citește și:

Dupa ce simti ca esti complet relaxata ia o coala alba de hartie si rupe-o in doua parti egale care sa reprezinte doua liste. Una dintre ele va contine lucruri negative iar cealalta lucruri pozitive.

Acum gandeste-te la succes, sau la ceea ce vrei sa faci. Esti relaxata asa ca inspiratia ta este fara margini. Vizualizeaza ceea ce trebuie sa faci ca sa ajungi acolo unde ti-ai propus intr-un echilibru perfect si scrie fiecare pas pe lista lucrurilor pozitive. Acum trecem la lista lucrurilor negative unde o sa asterni tot ceea ce nu faci bine, tot ceea ce nu trebuie sa faci si tot ceea ce crezi ca iit face rau.

Citeste si Ezoteric: Ce talent ascuns ai in functie de zodie?

Vizionare placuta


Kudika
25 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.